Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding acupunctuur

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen is er een acupunctuur vergoeding mogelijk. Bekijk hieronder de vergoeding voor acupunctuur vanuit de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen.

 

Vergoeding acupunctuur


Acupunctuur behandeling

Bij acupunctuur worden dunne naalden op acupunctuurpunten oppervlakkig in het lichaam gestoken. Vanuit de Chinese filosofie worden lichaam en geest gezien als één geheel. Deze Chinese behandelmethode gaat dan ook uit van het natuurlijk genezend vermogen van de mens. Acupunctuur zou dit vermogen activeren. Omdat de werking van acupunctuur niet wetenschappelijk bewezen is, wordt acupunctuur als alternatieve zorg gezien. Bekijk hier de vergoeding voor acupunctuur vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering.

Acupunctuur vergoeding

Acupunctuur kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het kan worden gebruikt bij vage, of juist geen specifieke klachten. Maar ook als u bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, of wilt afvallen. Acupunctuur kan ook ingezet worden bij de volgende klachten: gynaecologische ongemakken, gewrichtspijn, allergieën, hoofdpijn of buikpijn. Indien u één van deze klachten heeft en graag een acupunctuur behandeling wilt, dan is het wel zo fijn als u een acupunctuur vergoeding krijgt. Bekijk hier de vergoeding voor acupunctuur vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering.

Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Alle vergoedingen

Meer vergoedingen

Alternatieve zorg
Neuraaltherapie
Iriscopie

 

 

Terug naar alle vergoedingen