Goedkope zorgverzekering 2022

Uw geboortedatum:

Bevallen in een geboortecentrum vergoeding

Bevallen in een geboortecentrum wordt gedeeltelijk uit de basisverzekering vergoed. Ook is het mogelijk om u aanvullend te verzekeren wanneer u in een geboortecentrum wilt bevallen. Hoe dit geregeld is en welke voorwaarden hierbij gelden, leest u op deze pagina.

Vergoeding bevallen in een geboortecentrum

De basisverzekering vergoedt een bepaald bedrag per dag wanneer u bevalt in een geboortecentrum. Vaak is dit niet genoeg om alle kosten te dekken. U kunt dan ook een aanvullende verzekering afsluiten om de volledige kosten te dekken. Met de UC ZorgZeker 2 en UC ZorgZeker 3 aanvullende verzekeringen krijgt u het verschil tussen de vergoeding uit de basisverzekering en de kosten van het geboortecentrum helemaal vergoed.

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met een zorgverzekering van UnitedConsumers bespaart u maandelijks op uw vaste lasten. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct de nieuwe premie van uw zorgverzekering in 2022!

Zorgverzekering afsluiten


Uw geboortedatum:
   

Eigen risico

Voor de vergoeding voor bevallen in een geboortecentrum geldt geen eigen risico. Verloskundige zorg is namelijk vrijgesteld van het eigen risico.

Terug naar boven