Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Buikwandcorrectie vergoeding 2021

Met de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen is het mogelijk om een buikwandcorrectie vergoeding te krijgen. Wilt u weten hoe het bijvoorbeeld zit met de vergoeding buikwandcorrectie na een gastric bypass? Bekijk hieronder de vergoeding voor een buikwandcorrectie vanuit de basisverzekering en aanvullende verzekering.

 

Vergoeding buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie vergoeding

Gewichtsverlies, zwangerschap en ouderdom kunnen ervoor zorgen dat er huidoverschot ontstaat rondom de buik. Een buikwandcorrectie kan in deze gevallen uitkomst bieden. Met een buikwandcorrectie kan de overtollige huid namelijk verwijderd worden. Een buikwandcorrectie is een operatie waarbij u meestal opgenomen moet worden in een kliniek. Een buikwandcorrectie is bovendien niet goedkoop. Gemiddeld kost een buikwandcorrectie tussen de € 3.000,- en € 7.500,-.

Wanneer u last heeft van huidoverschot en een buikwandcorrectie wilt, is het wel zo fijn als deze kosten worden vergoed door uw zorgverzekering. Bekijk hier of u een buikwandcorrectie vergoeding krijgt.

Vergoeding buikwandcorrectie na gastric bypass

Na een gastric bypass verliest u snel gewicht. Uw lichaam krijgt echter weinig tijd om zich op uw nieuwe, lagere, gewicht aan te passen. Hierdoor kan het zijn dat u een overhangende buikhuidplooi krijgt. Een buikwandcorrectie is niet goedkoop, dus een buikwandcorrectie vergoeding zou gewenst zijn. Bekijk hier of u een vergoeding voor een buikwandcorrectie na een gastric bypass krijgt.

Vergoeding buikwandcorrectie na zwangerschap

Een zwangerschap heeft impact op uw lichaam. Doordat uw kindje in uw buik genoeg plek moet hebben om te groeien, zet uw buik uit. Dit kan ertoe leiden dat u een overhangende buikhuidplooi krijgt. Bekijk hier of u een vergoeding voor een buikwandcorrectie na zwangerschap krijgt.

afbeelding

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

afbeelding

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

afbeelding

Meer vergoedingen

Maagverkleining
Overgewicht
Dietist

 

 

Terug naar alle vergoedingen

Terug naar boven