Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Vergoeding chronische fysiotherapie (vanaf 18 jaar)

Fysiotherapie bij een chronische aandoening wordt vergoed uit de basisverzekering, maar hier zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo bestaat er een vergoeding voor chronische fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar en voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoe dit precies geregeld is voor volwassenen vanaf 18 jaar en wat er mogelijk is met een aanvullende verzekering, leest u op deze pagina.

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met onze zorgverzekeringen weet u zeker dat u uitstekend én voordelig verzekerd bent. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering in 2023!

Zorgverzekering 2023


Uw geboortedatum:
   Chronische fysiotherapie vergoeding

Als u door een chronische aandoening fysiotherapie nodig heeft, wordt dit vanaf de 21ste behandeling vergoed uit de basisverzekering. Houd er rekening mee, dat de vergoeding van fysiotherapie bij een chronische aandoening een eigen risico heeft.

Het is mogelijk om voor de eerste 20 behandelingen een aanvullende verzekering af te sluiten. Het soort aanvullende verzekering bepaalt hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Voor vergoedingen vanuit een aanvullende verzekering geldt geen eigen risico.


Lijst chronische fysiotherapie

Om te weten bij welke chronische aandoening fysiotherapie uit de basisverzekering vergoed wordt, kunt u deze lijst met chronische aandoeningen raadplegen. Deze lijst is samengesteld door de overheid. 


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 
Terug naar boven