Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Kraamzorg vergoeding

Kraamzorg helpt u in de eerste weken na de bevalling zodat u kunt wennen aan de nieuwe situatie en zo veel mogelijk kunt genieten van uw baby. Ook na een bevalling in het ziekenhuis heeft u recht op kraamzorg. Als u binnen tien dagen na de bevalling naar huis gaat, dan gaat de kraamzorg daar verder.

 

Kraamzorg vergoeding

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met onze zorgverzekeringen weet u zeker dat u uitstekend én voordelig verzekerd bent. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering in 2023!

Zorgverzekering 2023


Uw geboortedatum:
   


Kraamzorg vergoeding: wat krijgt u?

De vergoeding voor kraamzorg kan vaak uit uw zorgverzekering vergoed worden. Houd er wel rekening mee dat u de kraamzorg op tijd aanvraagt bij uw zorgverzekering. Op die manier kan de kraamzorg vergoeding door uw verzekeraar op tijd verwerkt worden.

De hoeveelheid kraamzorg die u ontvangt en vergoed kunt krijgen, is afhankelijk van uw situatie en wordt door de verloskundige - in overleg met u - bepaald.

Wettelijke eigen bijdrage kraamzorg

Afhankelijk van de kraamzorg die u krijgt, kan er een eigen bijdrage voor de kraamzorg in rekening worden gebracht. Weet u niet zeker hoe dit zit, dan kunt u dit hier checken. Kies de basis- en eventueel aanvullende verzekering die u heeft en u ziet meteen de kraamzorg vergoeding waar u recht op heeft.

Kraamzorg vergoeding uit aanvullende verzekering

Geldt er een eigen bijdrage voor uw kraamzorg vergoeding? Dan kunt u mogelijk een volledige vergoeding van deze eigen bijdrage krijgen uit een aanvullende verzekering. Ook dit kunt u hier checken door de gewenste aanvullende verzekering te kiezen. Zo ziet u direct op welke kraamzorg vergoeding van de eigen bijdrage u recht hebt.

Kraamzorg na uw bevalling

De vergoeding die u voor kraamzorg ontvangt, kan verschillen per soort bevalling. Bovenstaande kraamzorg vergoeding geldt voor een bevalling in het ziekenhuis. Voor een thuisbevalling of een bevalling in een geboortecentrum gelden mogelijk andere voorwaarden.

Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Alle vergoedingen

Meer over zwangerschap

Wat moet u allemaal regelen tijdens een zwangerschap en wat krijgt u vergoed?

> Bekijk zwangerschapspagina

 

Terug naar alle vergoedingen

Terug naar boven