Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Overgangsconsulente vergoeding

De overgang begint bij vrouwen gemiddeld rond hun 50e levensjaar. Maar of u nu vroeger of later bent, aan de ongemakken ontsnapt u helaas niet. De overgangsconsulente biedt op zulke momenten passende zorg. Wat doet een overgangsconsulente? En krijgt u een vergoeding voor de overgangsconsulente vergoeding. 

Zelfs de beste zorgverzekering
kan goedkoper

Met onze zorgverzekeringen weet u zeker dat u uitstekend én voordelig verzekerd bent. Dat wilt u toch ook? Vul uw geboortedatum in en ontdek direct hoeveel u kunt besparen op uw zorgverzekering in 2023!

Zorgverzekering 2023


Uw geboortedatum:
   


Wat doet een overgangsconsulente?

De overgang kan vervelende klachten en vragen bij u oproepen. Hormoonwisselingen zorgen voor veranderingen in het lichaam die u niet zomaar met iedereen bespreekt. Een overgangsconsulente is er om vragen over dit gevoelige onderwerp te beantwoorden en vervelende klachten te verminderen. Deze gespecialiseerde verpleegkundige is meestal een vrouw en werkt in een ziekenhuis of in een privépraktijk.


Krijg ik een overgangsconsulente vergoeding?

De basisverzekering biedt geen vergoeding voor de overgangsconsulente. Daar heeft u een aanvullende zorgverzekering voor nodig. Hoe hoog die vergoeding is, verschilt per pakket. Een eigen risico of eigen bijdrage hoeft u voor deze zorg niet te betalen, omdat dit uit uw aanvullende verzekering wordt vergoed.

Waarom een overgangsconsulent in de zorgverzekering?

Zorgverzekeringen beschermen u tegen onvoorziene zorgkosten. En omdat de overgang bij de ene vrouw voor meer klachten zorgt dan bij de andere, is het prettig om te weten dat u de eventuele kosten hiervoor niet zelf hoeft te dragen.


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen

 

Alle vergoedingen

Meer vergoedingen

Gewichtsconsulent
Mindfulness
Huisarts

 

Terug naar boven