Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding tandarts na ongeval

U krijgt een vergoeding vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen voor de tandarts na een ongeval. Bekijk hieronder de vergoeding voor tandongevallen vanuit onze zorgverzekeringen.

 

Vergoeding tandongevallen

Soms leidt een ongeval tot schade aan het gebit. In zo’n situatie kunt u een beroep doen op uw zorgverzekering. Als u aan enkele voorwaarden voldoet, wordt de tandartszorg na een ongeval vergoed uit de basisverzekering. Is dit niet het geval, dan heeft u een aanvullende verzekering nodig om de medische zorg bij tandongevallen vergoed te krijgen. Bekijk hier de vergoeding van de tandarts na een ongeval.

Gratis tandongevallenverzekering

Als u bij UnitedConsumers een aanvullende verzekering of tandartsverzekering afsluit, dan ontvangt u een gratis tandongevallenverzekering. Op die manier hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de beperkte vergoedingen uit de basisverzekering. Met de gratis tandongevallenverzekering van UnitedConsumers wordt de tandzorg na een ongeval (tot een maximum bedrag) vergoed.

Tandongevallen

De verzekering vergoedt de zorg na tandongevallen die het gevolg zijn van een ongeluk, zoals bijvoorbeeld een val of aanrijding. Hiervan moet de schade medisch aantoonbaar zijn. Tandongevallen als gevolg van de volgende oorzaken worden niet door de tandongevallenverzekering vergoed:

  • Orthodontische zorg.
  • Een ziekte of afwijking. 
  • Behandeling in het buitenland. 
  • Gebruik van alcohol en/of drugs. 
  • Grove schuld, roekeloosheid of opzet. 
  • Deelname aan een vechtpartij (behalve als het gaat om zelfverdediging). 

Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen