Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Achmea herstelbedrijven

Heeft u een goedkope autoverzekering bij UnitedConsumers? Dan kost het vaak minder geld om bij materiële schade uw auto te laten herstellen bij een van de aangesloten herstelbedrijven. Achmea werkt samen met verschillende herstelbedrijven die u kunnen helpen.

Als u uw auto naar een van de herstelbedrijven van Achmea brengt, kunnen zij de schade snel beoordelen. Zo bepalen zij of er een schade-expert uw schade moet beoordelen.  Als dit het geval is kunnen zij dit direct verzorgen.

Als er geen expertise nodig is, stuurt het herstelbedrijf de rekening voor het schadeherstel direct naar de autoverzekeraar. U hoeft dan niets te betalen. Houd wel rekening met het eigen risico. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Alle herstelbedrijven van Achmea vindt u op de website van Achmea Herstelbedrijven.

Schade?

Schade lijkt altijd een gedoe. Maak het uzelf gemakkelijk! Zorg ervoor dat u altijd een schadeformulier bij zich heeft om de schade zo snel mogelijk op te laten nemen door ons. Stuur dit ondertekende formulier zo snel mogelijk op, dan helpen wij u weer op weg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.