Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Topherstel schadeherstel

Als u een autoverzekering heeft bij UnitedConsumers, in het kort UC, kunt u materiële schade aan uw auto laten beoordelen door een van de aangesloten bedrijven van Topherstel. Bespaar op de herstelkosten en laat schade door een van deze herstelbedrijven beoordelen, want dan betaalt u meestal minder eigen risico.

Topherstel autoschade

Laat autoschade beoordelen door een van de herstelbedrijven van Topherstel. Zij kunnen snel bepalen of een schade-expert de schade moet beoordelen. Dit gebeurt in het geval dat het schadebedrijf de schade zelf niet kan beoordelen. De schade-expert wordt dan direct insgechakeld.

Als er geen expert nodig is om de schade te beoordelen, dient het herstelbedrijf in de meeste gevallen de nota direct bij de autoverzekeraar in. U hoeft dus niets voor te schieten. Houd wel rekening met een eventueel eigen risico, bekijk hiervoor de polisvoorwaarden.

Vind alle aangesloten herstelbedrijven op de website van Topherstel.

Autoschade?

Schade lijkt altijd een gedoe. Maak het uzelf gemakkelijk! Zorg ervoor dat u altijd een schadeformulier bij u heeft om de schade zo snel mogelijk door ons op te laten nemen. Stuur dit ondertekende formulier zo snel mogelijk op, dan helpen wij u weer op weg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.