Topherstel schadeherstel

Als u een autoverzekering heeft bij UnitedConsumers, in het kort UC, kunt u materiële schade aan uw auto laten beoordelen door een van de aangesloten bedrijven van Topherstel. Bespaar op de herstelkosten en laat schade door een van deze herstelbedrijven beoordelen, want dan betaalt u meestal minder eigen risico.

Topherstel autoschade

Laat autoschade beoordelen door een van de herstelbedrijven van Topherstel. Zij kunnen snel bepalen of een schade-expert de schade moet beoordelen. Dit gebeurt in het geval dat het schadebedrijf de schade zelf niet kan beoordelen. De schade-expert wordt dan direct insgechakeld.

Als er geen expert nodig is om de schade te beoordelen, dient het herstelbedrijf in de meeste gevallen de nota direct bij de autoverzekeraar in. U hoeft dus niets voor te schieten. Houd wel rekening met een eventueel eigen risico, bekijk hiervoor de polisvoorwaarden.

Vind alle aangesloten herstelbedrijven op de website van Topherstel.

Autoschade?

Schade lijkt altijd een gedoe. Maak het uzelf gemakkelijk! Zorg ervoor dat u altijd een schadeformulier bij u heeft om de schade zo snel mogelijk door ons op te laten nemen. Stuur dit ondertekende formulier zo snel mogelijk op, dan helpen wij u weer op weg. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Andere aangesloten herstelbedrijven:

Schadegarant
ASN geselecteerde herstelbedrijven
Achmea geselecteerde herstelbedrijven

Ruitschade

Kwik-Fit
Carglass
Autotaalglas

Autoverzekeringen vergelijken

Sluit nu een voordelige autoverzekering af bij UC. Doe de Premie-Check en start met autoverzekeringen vergelijken. Wij laten u de goedkoopste opties zien en u kiest zelf de dekking die het beste bij u past. Bovendien krijgt u nog eens 5% extra groepskorting bovenop uw lage premie. Goed voor elkaar.

Ik wil 5% extra korting! >>

Alles over autoverzekeringen >>