Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Herstelbedrijven UnitedConsumers

Heeft u schade aan uw auto? Als u een autoverzekering heeft afgesloten bij UnitedConsumers is het goedkoper om gebruik te maken van de aangesloten herstelbedrijven.

VIP Schadeservice

Geen zin om zelf uit te zoeken waar u terecht kunt voor schadeherstel? Dan biedt onze VIP service uitkomst. Met deze service wordt uw auto opgehaald, gerepareerd en weer bij u bezorgd. Uiteraard werken wij hierbij samen met de beste schadeherstelbedrijven uit uw regio. Wilt u gebruikmaken van onze VIP service? Neem dan contact met ons op. Onse adviseurs helpen u graag verder.

Bij welke herstelbedrijven kunt u terecht?

Afhankelijk van de gekozen verzekeraar kunt u terecht bij een van de volgende aangesloten herstelbedrijven:

Ruitschade

Heeft u ruitschade opgelopen? Selecteer dan een van onze aangesloten ruitherstelbedrijven.

  • Kwik-Fit
  • Carglass
  • Autotaalglas

Vergeet niet het schadeformulier in te vullen. Door zo snel mogelijk de schade te melden, kunnen we deze meteen in behandeling nemen. Zo helpen we u zo snel mogelijk weer op weg. Goed voor elkaar.

Waarom naar aangesloten herstelbedrijven?

Sommige verzekeraars verplichten schadeherstel bij een aangesloten bedrijf. Maar ook als het niet verplicht wordt, is het verstandig om gebruik te maken van aangesloten herstellers. Bij deze herstelbedrijven bent u vaak goedkoper uit. Dat komt omdat veel autoverzekeraars het eigen risico verlagen op het moment dat u gebruik maakt van een van de aangesloten herstelbedrijven.

Als u bij materiële schade geen gebruikmaakt van een van de aangesloten herstelbedrijf moet u rekening houden met een verhoging van het eigen risico. Het kan ook voorkomen dat u slechts een percentage van het schadebedrag uitgekeerd krijgt. In uw polis kunt u terugvinden wat uw voordelen en beperkingen zijn.

Wilt u ook goedkoper uit zijn met uw autoverzekering? Bij UnitedConsumers kunt u gratis uw autoverzekering vergelijken. Vind de beste premie en sluit eenvoudig af.

Goedkope autoverzekeringen