Autoschade

Heeft u autoschade opgelopen of veroorzaakt? Uw autoverzekering zal de schade beoordelen. Neem na de schade zo snel mogelijk contact met ons op, wij helpen u weer op weg. Bel naar onze klantenservice: 040 235 05 60.

Lees meer over:

Autoverzekering dekt schade aan uw auto

Om te voorkomen dat u hoge kosten moet maken als u bent betrokken bij een ongeval, sluit u een autoverzekering af. In Nederland is een WA autoverzekering voor iedere autobezitter verplicht. Zo bent u altijd verzekerd voor de schade die u met uw auto aanricht aan een ander.

Bij UnitedConsumers kunt u een autoverzekering afsluiten met de dekking die u zelf wenst. Doe de Premie-Check om autoverzekeringen te vergelijken en kies uit de volgende mogelijkheden:

  • WA verzekering
  • WA + beperkt casco
  • WA + casco (all risk)

Premie-Check

UnitedConsumers is uw tussenpersoon

UnitedConsumers treedt op als uw tussenpersoon bij schade. Dat betekent dat u altijd bij ons terecht kan op het moment dat u schade heeft opgelopen of schade heeft veroorzaakt. Het is belangrijk om altijd de schade te melden en het schadeformulier in te vullen.

Schade melden? Neem dan contact op met onze klantenservice U bent meteen aan de beurt. U kunt op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur bellen naar 040 235 05 60.

Lees ook onze tips over hoe te handelen bij schade.

Autoverzekering vergelijken

Wilt u een goedkope autoverzekering afsluiten? Start dan nu met autoverzekeringen vergelijken. Aan de hand van uw kenteken berekenen wij de laagste premie voor uw persoonlijke situatie. Bovenop uw goedkope autoverzekering krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting. Deze spaart u in uw persoonlijke tegoed. Dit tegoed kan oplopen tot wel € 100,00 per jaar. We keren dit bedrag uit wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan.