Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Online autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers

Online uw autoverzekering afsluiten? Dat is binnen 5 minuten geregeld. En bij ons betaalt u nooit te veel! Door verschillende autoverzekering online te vergelijken ziet u in één oogopslag wat voor uw persoonlijke situatie de goedkoopste en beste online autoverzekering is. Bovendien krijgt u van ons minimaal 5% extra korting bij het afsluiten van uw online autoverzekering. Profiteer van al onze voordelen:

 • Binnen 5 minuten uw online autoverzekering!
   
 • Tot € 125,00 besparing per jaar!
   
 • Prijswinnende klantenservice
   
 • Betrouwbare tussenpersoon
   
 • Onafhankelijk vergelijken
 

Online autoverzekering afsluiten

Autoverzekering online afsluiten


 
NL

Looking for a car insurance?


Ga direct naar


Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,1!

stersterstersterdriekwart

"Het zit hem al in de naam: Samen Sterk! Organisatie voor zijn klanten: vriendelijk, correct en gedreven!"

Han

 

stersterstersterdriekwart

"Tot op heden is mijn ervaring TOP bij UnitedConsumers. Was ik maar eerder naar u overgestapt."

Magnus 

 

10 stersterstersterster

"Alles loopt zoals je hoopt dat het zou moeten lopen. Ik ben zeer tevreden."
 

L.C. van Schijndel

 

Lees meer reviews


Autoverzekering online afsluiten
in 3 simpele stappen

Online autoverzekering stap 1

Vul de belangrijkste
gegevens in vraagteken

Online autoverzekering stap 2

Vergelijk en kies
de gewenste dekkingen vraagteken

Online autoverzekering stap 3

Autoverzekering
online aanvragen vraagteken

Autoverzekering afsluiten


 

Autoverzekering online afsluiten? Dit heeft u nodig

Wilt u online uw autoverzekering afsluiten? Dan is het goed om alvast enkele gegevens te verzamelen. Zo kunt u namelijk straks direct de weg op:

afbeelding

Autoverzekering online afsluiten


 

Online autoverzekering afsluiten met korting

U wilt uw auto goed verzekeren, maar wel tegen een voordelige prijs. Dan hebben wij goed nieuws! Niet alleen werken wij samen met de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen, u krijgt ook nog eens minimaal 5% korting op uw autoverzekering. Vergelijk onze online autoverzekeringen en zie direct hoeveel u kunt besparen. 

UC Zorg App-sfeer

Besparing berekenen


 

Online autoverzekering afsluiten in het weekend

U bent van plan een auto te kopen, maar u heeft alleen in het weekend tijd om de auto op te halen. Zodra de auto op uw naam is overgeschreven, bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. Gelukkig is dat geen probleem! U kunt namelijk heel gemakkelijk zelf online uw autoverzekering afsluiten! Daarnaast is onze klantenservice ook op zaterdagen bereikbaar. Wij zijn dus altijd bereikbaar als u hulp nodig heeft.

tand

Autoverzekering online afsluiten


 

Online autoverzekering vergelijken en aanvragen

Voordat u online uw autoverzekering gaat afsluiten, is het belangrijk dat u de juiste dekking bepaalt. U kunt de volgende drie dekkingen met elkaar vergelijken:

UnitedConsumers autoverzekering

WA verzekering vraagteken


 • Goedkoopste autoverzekering
   
 • Schade aan anderen
   
 • Regeling Directe Schadeafhandeling vraagteken
   
 • Minimaal 5% korting op uw premie

   

Bekijk mijn aanbod

 

UnitedConsumers autoverzekering

WA beperkt casco vraagteken


 • Zeer uitgebreide autoverzekering
   
 • Schade aan anderen
   
 • Natuurrampen, brand, diefstal, joyriding, ruitschade, botsingen met loslopende dieren
   
 • Regeling Directe Schadeafhandeling vraagteken
   
 • Minimaal 5% korting op uw premie
   

Bekijk mijn aanbod

 

UnitedConsumers autoverzekering

WA casco (all risk) vraagteken


 • Meest complete autoverzekering
   
 • Schade aan anderen 
   
 • Natuurrampen, brand, diefstal, joyriding, ruitschade, botsingen met loslopende dieren
   
 • Aanrijding, slippen, te water raken en overige onheilen
   
 • Minimaal 5% korting op uw premie
   

Bekijk mijn aanbod

Aanvullende autoverzekering online afsluiten

Bij ons heeft u altijd een keuze uit twee aanvullende autoverzekering, namelijk de Schade Inzittendenverzekering of een Rechtsbijstandverzekering verkeer:

Inzittenden ico

Schade Inzittendenverzekering

Een Schade Inzittendenverzekering biedt dekking voor zowel materiële als letselschade aan alle inzittenden in de auto, dus ook de bestuurder.

Meer info

 

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering

Een Rechtsbijstandverzekering Verkeer helpt u met het verhalen van de schade bij de tegenpartij. Er is geen dekking voor verkeersboetes. 

Meer info

 

Aanvullende autoverzekeringen


Hulp nodig bij het aanvragen van uw online autoverzekering?

Een autoverzekering online afsluiten is zo gepiept! Heeft u toch nog vragen? Of ontvangt u graag extra informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze verzekeringsexperts. Wij staan klaar om u te helpen bij het afsluiten van een online autoverzekering die perfect past bij uw situatie.

service

Neem contact met ons op


Veelgestelde vragen over een autoverzekering afsluiten

Uiteraard heeft u voor het online afsluiten van een autoverzekering ook enkele gegevens van de auto nodig. Het kenteken weet u meestal wel, maar de meldcode en de dagwaarde van de auto zijn misschien iets lastiger te achterhalen. 

Meldcode autoverzekering

De meldcode van de auto is een unieke combinatie van vier cijfers en gelijk aan de laatste vier cijfers van het chassisnummer van uw auto. Als u het chassisnummer van de auto weet, weet u dus ook de meldcode. U kunt de code ook – wanneer de auto op uw naam staat – opvragen bij de RDW en terugvinden op het kentekenbewijs deel 1 of op de kentekencard.

Dagwaarde auto

De dagwaarde van de auto is het bedrag dat de auto op dat moment waard is. Als u uw autoverzekering online afsluit bij ons, is het belangrijk dat u van tevoren achterhaalt wat de dagwaarde is. De dagwaarde die onze website toont, is vaak een gemiddelde. Dit betekent niet dat dit de werkelijke dagwaarde van uw auto is. U kunt de dagwaarde tijdens het afsluiten van uw autoverzekering gemakkelijk zelf aanpassen. 

Met voldoende gegevens kunt u direct uw autoverzekering online afsluiten. Dit betekent dat u niet alleen uw NAW gegevens nodig heeft, maar ook uw aantal opgebouwde schadevrije jaren en uw gemiddeld aantal gereden kilometers per jaar.

Schadevrije jaren

Bij uw huidige autoverzekering kunt u opvragen hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd. Een verzekeraar is verplicht om dit bij het verlengen of beëindigen van een autoverzekering te tonen. U kunt ook zelf het aantal schadevrije jaren opvragen in het Roy-Data systeem.

Kilometrage

Het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt is een schatting. Denk bij het berekenen niet alleen aan woon-werkverkeer, maar ook aan andere terugkerende ritten en natuurlijk de vakantie.

Houd er bij het afsluiten van een autoverzekering rekening mee dat de nieuwe autoverzekering ook geaccepteerd moet worden. In de meeste gevallen vormt dit geen enkel probleem, maar er zijn redenen waardoor een autoverzekering kan worden afgewezen.

 • U heeft een negatief aantal schadevrije jaren
 • U heeft veel schade gereden in de afgelopen jaren 
 • U heeft een betalingsachterstand bij uw huidige verzekering
 • U heeft een diefstalgevoelige auto zonder de juiste beveiliging
 • U loopt een groter risico op schade (bijv. als u pas net uw rijbewijs heeft en een dure auto wilt verzekeren)

Bent u momenteel nog verzekerd bij een andere autoverzekeraar? Dat is meestal geen probleem. Alle verzekeraars zijn verplicht hun verzekering na het eerste verzekeringsjaar maandelijks opzegbaar te maken. In uw polisvoorwaarden leest u de afspraken over het opzeggen van de autoverzekering.

Let op: zeg uw huidige autoverzekering niet op voordat de nieuwe autoverzekering is geaccepteerd. Zo zorgt u ervoor dat uw auto altijd verzekerd is. 

Wij helpen u graag met het opzeggen van uw huidige autoverzekering. Gebruik ons handige opzegformulier. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent en betaalt u nooit te veel voor uw autoverzekering.

Wanneer u uw autoverzekering online afsluit, en u graag wilt dat de autoverzekering direct ingaat, dan is het belangrijk om de juiste ingangsdatum in te vullen. Vaak staat er al een ingangsdatum automatisch ingevuld, maar het kan goed zijn dit niet de juiste ingangsdatum is voor uw situatie.

De ingangsdatum kunt u op verchillende momenten tijdens de aanmelding aanpassen. Zodra u de aanvraag heeft ingediend, kunt u de ingangsdatum niet meer aanpassen. Is de ingangsdatum na de definitieve aanvraag foutief? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact opnemen

De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het chassisnummer en is de vinden op uw kentekencard. Ook vindt u de meldcode op deel B1 van het kentekenbewijs of aan de binnenkant van het portier of motorkap.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven