Uw autoverzekering online afsluiten

Een goedkope autoverzekering online afsluiten? Dat kan via ons! Wij vergelijken de beste en meest voordelige autoverzekeringen voor u. Zo ziet u in één oogopslag wat voor u de beste autoverzekering is. 

Bovendien krijgt u via ons altijd extra korting op uw nieuwe autoverzekering. Zo heeft u binnen een paar klikken een uitstekende én goedkope autoverzekering!

Bereken mijn premie

autoverzekering online afsluiten


Autoverzekering online afsluiten
in 3 stappen

Online autoverzekering stap 1

Vul de belangrijkste
gegevens in vraagteken

Online autoverzekering stap 2

Vergelijk en kies
de gewenste dekkingen vraagteken

Online autoverzekering stap 3

Uw goedkope autoverzekering direct aanvragen vraagteken

Autoverzekering kiezen


Autoverzekering online afsluiten? Dit heeft u nodig

U wilt natuurlijk snel de weg op. Verzamel daarom van tevoren de volgende gegevens:

> Ik wil een online autoverzekering


Autoverzekering afsluiten met korting bij UnitedConsumers

U wilt uw auto goed verzekeren, maar wel tegen een voordelige prijs. Dan hebben wij goed nieuws! Niet alleen werken wij samen met de meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen, u krijgt ook nog eens minimaal 5% korting op uw autoverzekering. Vergelijk onze autoverzekeringen en zie direct hoeveel u bespaart! 

Mijn besparing berekenen


Kan ik mijn autoverzekering afsluiten in het weekend?

Ja, dat kan zeker. Het is meer dan logisch dat u in het weekend uw nieuwe auto ophaalt. En zodra de auto op uw naam is overgeschreven, bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. Gelukkig kunt u heel gemakkelijk zelf uw autoverzekering online afsluiten! Liever persoonlijk contact? Dan staat onze klantenservice ook op zaterdagen voor u klaar!

Mijn autoverzekering nu afsluiten


 

Kies de perfecte dekking voor uw auto

Wanneer u een autoverzekering af wilt sluiten, is het goed om van tevoren te bepalen welke dekking u kiest. U heeft een keuze uit de volgende drie dekkingen:

Dekking

Goedkoopste autoverzekering

WA verzekering

Uitgebreide autoverzekering

WA beperkt casco

Complete autoverzekering

WA casco (all risk)

Schade aan anderen
 
 
 

Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag

 
 
 

Diefstal, joyriding

 
 
 
Ruitschade
 
 
 
Botsing met loslopende dieren of vogels
 
 
 
Natuurrampen (storm e.d.)
 
 
 
Aanrijding, slippen en te water raken
 
 
 
Overige van buiten komende onheilen
 
 
 
Een goede én goedkope autoverzekering vanaf € 12,- per maand
> Kies
vanaf € 14,- per maand
> Kies

vanaf € 16,- per maand
> Kies


Wij vergelijken autoverzekeringen van de volgende verzekeraars

Duim
Duim
Duim
Duim
Duim
Duim

Vul uw online autoverzekering aan

U wilt natuurlijk extra goed verzekerd zijn. Dat komt nog eens goed uit! Want bij ons heeft u altijd een keuze uit twee aanvullende autoverzekering, namelijk de schadeverzekering inzittenden of een rechtsbijstandverzekering:

inzittenden

Schadeverzekering inzittenden

Met een aanvullende verzekering kunt u uw autoverzekering uitbreiden. Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Het uitgekeerde bedrag staat gelijk aan de geleden schade tot max. € 1.000.000,-.

> Meer over de inzittendenverzekering

 

rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering

U kunt uw autoverzekering uitbreiden met een rechtsbijstandsverzekering. Deze verzekering komt van pas wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp bij materiële schade of letselschade door een verkeersfout van de andere partij.

> Meer over de rechtsbijstandverzekering

 


Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,1!

stersterstersterdriekwart

"Het zit hem al in de naam: Samen Sterk! Organisatie voor zijn klanten: vriendelijk, correct en gedreven!"

Han

 

stersterstersterdriekwart

"Tot op heden is mijn ervaring TOP bij UnitedConsumers. Was ik maar eerder naar u overgestapt."
 

Magnus 

 

10 stersterstersterster

"Alles loopt zoals je hoopt dat het zou moeten lopen. Ik ben zeer tevreden."
 

L.C. van Schijndel

 

Lees meer reviews


Veelgestelde vragen over een autoverzekering afsluiten

Uiteraard heeft u voor het online afsluiten van een autoverzekering ook enkele gegevens van de auto nodig. Het kenteken weet u meestal wel, maar de meldcode en de dagwaarde van de auto zijn misschien iets lastiger te achterhalen. 

Meldcode autoverzekering

De meldcode van de auto is een unieke combinatie van vier cijfers en gelijk aan de laatste vier cijfers van het chassisnummer van uw auto. Als u het chassisnummer van de auto weet, weet u dus ook de meldcode. U kunt de code ook – wanneer de auto op uw naam staat – opvragen bij de RDW en terugvinden op het kentekenbewijs deel 1 of op de kentekencard.

Dagwaarde auto

De dagwaarde van de auto is het bedrag dat de auto op dat moment waard is. Als u uw autoverzekering online afsluit bij ons, is het belangrijk dat u van tevoren achterhaalt wat de dagwaarde is. De dagwaarde die onze website toont, is vaak een gemiddelde. Dit betekent niet dat dit de werkelijke dagwaarde van uw auto is. U kunt de dagwaarde tijdens het afsluiten van uw autoverzekering gemakkelijk zelf aanpassen. 

Met voldoende gegevens kunt u direct uw autoverzekering online afsluiten. Dit betekent dat u niet alleen uw NAW gegevens nodig heeft, maar ook uw aantal opgebouwde schadevrije jaren en uw gemiddeld aantal gereden kilometers per jaar.

Schadevrije jaren

Bij uw huidige autoverzekering kunt u opvragen hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd. Een verzekeraar is verplicht om dit bij het verlengen of beëindigen van een autoverzekering te tonen. U kunt ook zelf het aantal schadevrije jaren opvragen in het Roy-Data systeem.

Kilometrage

Het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt is een schatting. Denk bij het berekenen niet alleen aan woon-werkverkeer, maar ook aan andere terugkerende ritten en natuurlijk de vakantie.

Houd er bij het afsluiten van een autoverzekering rekening mee dat de nieuwe autoverzekering ook geaccepteerd moet worden. In de meeste gevallen vormt dit geen enkel probleem, maar er zijn redenen waardoor een autoverzekering kan worden afgewezen.

  • U heeft een negatief aantal schadevrije jaren
  • U heeft veel schade gereden in de afgelopen jaren 
  • U heeft een betalingsachterstand bij uw huidige verzekering
  • U heeft een diefstalgevoelige auto zonder de juiste beveiliging
  • U loopt een groter risico op schade (bijv. als u pas net uw rijbewijs heeft en een dure auto wilt verzekeren)

Bent u momenteel nog verzekerd bij een andere autoverzekeraar? Dat is meestal geen probleem. Alle verzekeraars zijn verplicht hun verzekering na het eerste verzekeringsjaar maandelijks opzegbaar te maken. In uw polisvoorwaarden leest u de afspraken over het opzeggen van de autoverzekering.

Let op: zeg uw huidige autoverzekering niet op voordat de nieuwe autoverzekering is geaccepteerd. Zo zorgt u ervoor dat uw auto altijd verzekerd is. 

Wij helpen u graag met het opzeggen van uw huidige autoverzekering. Gebruik ons handige opzegformulier. Zo voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent en betaalt u nooit te veel voor uw autoverzekering.

Wanneer u uw autoverzekering online afsluit, en u graag wilt dat de autoverzekering direct ingaat, dan is het belangrijk om de juiste ingangsdatum in te vullen. Vaak staat er al een ingangsdatum automatisch ingevuld, maar het kan goed zijn dit niet de juiste ingangsdatum is voor uw situatie.

De ingangsdatum kunt u op verchillende momenten tijdens de aanmelding aanpassen. Zodra u de aanvraag heeft ingediend, kunt u de ingangsdatum niet meer aanpassen. Is de ingangsdatum na de definitieve aanvraag foutief? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Contact opnemen

De meldcode bestaat uit de laatste 4 cijfers van het chassisnummer en is de vinden op uw kentekencard. Ook vindt u de meldcode op deel B1 van het kentekenbewijs of aan de binnenkant van het portier of motorkap.

> Ik heb een andere vraag


Wij staan voor u klaar

boogje

Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag!

Unitedconsumers


Terug naar boven