Roy Data registreert uw schadevrije jaren

Roy Data is een database waarin royementsverklaringen zijn opgeslagen van de verzekeringen van motorrijtuigen. Alle gegevens van eigenaren van motorrijtuigen worden vanaf 1 september 2007 opgeslagen in deze database.

Schadevrije jaren

Roy Data kan onder andere geraadpleegd worden om het aantal schadevrije jaren op te vragen. Voorheen moest hiervoor de vorige verzekeraar ingeschakeld worden en kon er alleen een papieren royementsverklaring verstuurd worden. De gegevens worden nu opgeslagen in een database en raken hierdoor niet meer zoek.

In de Roy Data worden de werkelijke schadevrije jaren bijgehouden van iedere autobezitter. Op het moment dat een verzekeringnemer overstapt naar een andere autoverzekering, wordt op basis van het aantal schadevrije jaren dat bekend is in de Roy Data, de no-claimkorting berekend.

Autoverzekering afsluiten

Sluit nu een goedkope autoverzekering af bij UnitedConsumers. Vul de Premie-Check in en start met autoverzekeringen vergelijken. Wij berekenen voor u de laagste premie aan de hand van onder andere het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.

Weet u niet zeker hoeveel schadevrije jaren u heeft? Vraag dit dan op bij uw huidige verzekeraar. Uw opgebouwde schadevrije jaren worden namelijk pas opgeslagen in Roy Data op het moment dat u uw autoverzekering opzegt.

Goedkope autoverzekering met korting

Bij UnitedConsumers kunt u een goedkope autoverzekering afsluiten. Naast de lage premie krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting dankzij het consumentencollectief. Deze korting spaart u in uw persoonlijk tegoed en kunt u uit laten keren wanneer u dat wilt.

Lees meer over

Opbouw van schadevrije jaren
Afstandsverklaring
Bonus/malus

> Alles over autoverzekeringen