Vergelijk hier uw autoverzekering

Voorkom een premie-achterstand op uw autoverzekering

Als de verzekeraar de premie niet van uw rekening kan incasseren binnen de betalingstermijn vraagt hij u om de betaling handmatig over te maken. Dit verzoek ontvangt u vijftien dagen nadat de premie automatisch geïncasseerd had moeten worden. Als de betaling na 30 dagen nog steeds is uitgebleven, zal de verzekeraar uw autoverzekering opschorten. U bent vanaf dat moment niet meer verzekerd.

Spoedbetaling

Een handmatige betaling heeft vaak 1 à 2 dagen de tijd nodig om binnen te komen bij de verzekeraar. U kunt dit voorkomen door een spoedbetaling te doen. Het verschuldigde bedrag staat dan de volgende dag op de rekening van de verzekeraar. Hiervoor betaalt u zo’n € 10,- extra. Als de betaling door de verzekeraar is ontvangen wordt de dekking de volgende dag hersteld.

DAS Incassobureau

Als een betaling langer dan 60 dagen uitblijft wordt de autoverzekering uit handen gegeven aan het DAS Incassobureau. In dit geval dient u contact op te nemen met het DAS Incassobureau. UnitedConsumers heeft dan geen zeggenschap meer over de verzekering. Wanneer de achterstand is voldaan loopt de verzekering weer door via UnitedConsumers.

Autoverzekering opgeschort

Het is natuurlijk verstandig om te voorkomen dat uw autoverzekering wordt opgeschort. Wanneer de auto niet verzekerd is kan dit grote consequenties met zich meebrengen. Als u gebruik maakt van uw auto in de periode dat u niet verzekerd bent, overtreedt u de wet. Eventuele schade komt natuurlijk voor eigen rekening, inclusief een boete van minimaal € 390,00. Blijf verzekerd en betaal uw premie op tijd.

Goedkope autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers

Sluit een goedkope autoverzekering af via UnitedConsumers en ontvang bovenop de lage premie nog eens 5% extra groepskorting. Deelnemers van UnitedConsumers profiteren van de volgende voordelen: