Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Nieuwe auto verzekeren: een autoverzekering voor uw nieuwe auto

Een nieuwe auto verzekeren is binnen enkele minuten geregeld! Het enige wat u nodig heeft is uw kenteken, de meldcode en uw wensen op een rijtje. Een nieuwe auto verzekeren is al in drie stappen geregeld!

Nieuwe auto verzekeren banner

 

Nieuwe auto verzekeren in 3 stappen

De deal is rond, de papieren zijn getekend en de auto is officieel overgeschreven op uw naam. Gefeliciteerd, u heeft een nieuwe auto gekocht! Nu het voertuig op uw naam staat, is het belangrijk om de nieuwe auto direct te verzekeren. 

Het maakt niet uit of u een nieuwe auto heeft gekocht, of een occasion; uw nieuwe auto wilt u goed én voordelig verzekeren. Een nieuwe auto verzekeren lijkt ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet. Binnen drie stappen is het geregeld. Appeltje-eitje, dus!


 

Stap 1: Kies de juiste dekking

Welke dekking wilt u en past het beste bij uw nieuwe auto? En welke aanvullende verzekeringen zijn voor u noodzakelijk? Wat er vergoed wordt in verband met een schade, hangt af van uw dekking. Omdat het soms moeilijk is om beoordelen welke dekking past bij uw persoonlijke situatie, helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze in onderstaande interactieve video. Beantwoord de vragen en ontdek wat de beste autoverzekering voor u is.

 

Heeft u een aanvullende verzekering nodig?

Autoverzekeraars bieden ook de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten, zoals bijvoorbeeld een rechtsbijstand of inzittendenverzekering:

  • Rechtsbijstand: een verkeersrechtsbijstandverzekering helpt u met schades verhalen en met het afwikkelen van schadegevallen. Heeft u al een rechtsbijstandverzekering? Kijk dan of de module 'verkeer' is meeverzekerd.
  • Inzittendenverzekering: letsel- en materiële schades naar aanleiding van een ongeval worden vergoed door een schade inzittendenverzekering. De dekking is geldig voor iedere inzittenden van de auto, maar ook voor de bestuurder!

Tip: Het kan per verzekeraar verschillen welke andere aanvullende verzekeringen zij aanbieden, zoals bijvoorbeeld een no-claimbeschermer of accessoiresverzekering. Vraag de verzekeraar naar de mogelijkheden. 


 

Stap 2: Verzamel de nodige gegevens

Om uw nieuwe auto te verzekeren heeft u een aantal zaken nodig. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Het kenteken van de auto.
 
Het tenaamstellingsverslag met de meldcode.
 
De dagwaarde van uw auto, oftewel de waarde die uw auto vandaag heeft. 
 
De nieuwwaarde, oftewel de waarde die de eerste eigenaar de auto heeft betaald. 

Tip: Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe auto? Ga dan bij uw autoverzekeraar na hoeveel schadevrije jaren u mee mag nemen naar uw nieuwe autoverzekering. Zo krijgt u, ook als u uw nieuwe auto gaat verzekeren, korting op uw premie.


 

Stap 3: Vergelijken en nieuwe auto verzekeren

Samen met uw kenteken kunt gemakkeljk autoverzekeringen vergelijken. Want aan het kenteken zijn alle belangrijke eigenschappen van uw auto gekoppeld, zoals bijvoorbeeld het merk, het type, de uitvoering, het vermogen en hoe zwaar uw auto is.

Omdat autoverzekeraars verschillende premies hanteren, is autoverzekeringen vergelijken erg verstandig. Zo houdt u namelijk meer over voor de leuke dingen in het leven!


 

Nieuwe autoverzekering afsluiten

Sluit u een autoverzekering af via UnitedConsumers? Dan ontvangt u altijd 5% korting op uw maandelijkse premie. Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering? Doe de check en bekijk uw voordeel!


Aanbieding auto
*actie loopt tot 11 februari 2020 11.00 uur.

UnitedConsumers autoverzekering

WA verzekering vraagteken


vink 
Geschikt voor auto's van 10 jaar of ouder

vink 
U wilt de goedkoopste autoverzekering

vink 
Uw auto is niet veel meer waard

vink
Altijd 5% korting op uw premie

 

Bereken mijn korting

 

UnitedConsumers autoverzekering

WA Beperkt Casco vraagteken


vink 
Geschikt voor auto's tussen de 5 en 10 jaar 

vink 
Uw auto is diefstal en/of inbraakgevoelig

vink 
Uw auto is minstens € 1.250,00 waard

vink 
U wilt verzekerd zijn tegen ruitschade

vink
Altijd 5% korting op uw premie

Bereken mijn korting

 

UnitedConsumers autoverzekering

WA Casco (All Risk) vraagteken


vink 
Verzekerd tegen alle schades aan uw auto

vink 
Uw auto is gefinancierd met een lening

vink 
Uw auto heeft een hoge waarde

vink 
Uw (nieuwe) auto is jonger dan 5 jaar

vink
Altijd 5% korting op uw premie

Bereken mijn kortingAanbevolen voor u


 

Blog homepage