Contact
Mijn UnitedConsumers

Opfriscursus autorijden

U bent waarschijnlijk al in het bezit van een rijbewijs. Maar, heeft u toch een langere tijd niet gereden? Dan kan het slim zijn om een opfriscursus voor autorijden te volgen. Wij vertellen u alles wat u moet weten over de opfriscursus autorijden.

opfriscursus autorijden


 

Opfriscursus autorijden

De opfriscursus autorijden kunt u bij meerdere rijscholen volgen en is een speciaal op u afgestemde opfriscursus. Als u - om welke reden dan ook - niet of nauwelijks meer deelneemt aan het verkeer en u langere tijd niet in een auto hebt gereden, kan het verstandig zijn om een opfriscursus voor uw rijbewijs te nemen.

2toDrive: opfriscursus auto

Soms is een opfriscursus autorijden ook handig als u een 17-jarige gaat begeleiden via 2toDrive. In de loop der tijd kunnen namelijk een aantal verkeersregels veranderd zijn. Met een opfriscursus autorijden is uw verkeerskennis weer up-to-date!

Opfriscursus autorijden ouderen

Met een opfriscursus autorijden voor ouderen leren senioren alles over de nieuwe verkeersregels. Daarnaast oefenen senioren met de opfriscursus autorijden voor ouderen de nieuwste rijtechnieken. Zo gaat u verantwoord en veilig de weg op! 

Rijangst overwinnen met een opfriscursus auto

Heeft u rijangst? Met een opfriscursus autorijden kunt u uw rijangst overwinnen. Dankzij de opfriscursus auto volgt u namelijk opnieuw een aantal rijlessen, waardoor u zich zekerder zal gaan voelen in de auto en tijdens het rijden.


 

Voor wie is de opfriscursus auto?

De opfriscursus autorijden kan om meerdere redenen geschikt zijn voor u, namelijk als u:

  • Regelmatig rijdt, maar alle verkeersregels wilt opfrissen.
  • Begeleider bent van een 17-jarige via 2toDrive.
  • Niet 100% zelfverzekerd bent in de auto.
  • Langere tijd niet heeft gereden.

 

Opfriscursus theorie autorijden

Naast een opfriscursus autorijden, bestaat er ook een opfriscursus theorie. Verkeersregels veranderen en wegen worden drukker. Een goede reden om uw verkeerskennis bij te spijkeren. Dankzij de gratis online opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland gaat u weer verantwoord de weg op!


Ook interessant voor u
 

rijbewijs

Welke soorten rijbewijzen zijn er en hoe behaalt u ze?

> Lees meer

 

verkeersregels

Verkeersregels: even uw geheugen opfrissen

> Lees meer

 

rijden verlopen rijbewijs

Mag u rijden met een verlopen rijbewijs?

> Lees meer

 

Blog homepage