Vergelijk hier uw autoverzekering

NL

Verkeersboetes 2020

Ieder jaar opnieuw bepaalt de overheid in Nederland de hoogte van de verkeersboetes . Dit jaar stijgen de verkeersboetes met 2,7 procent ten opzichte van de boetes in 2019. Vorig jaar stegen de boetes slechts 1,7 procent. Bent u benieuwd naar de verkeersboetes van 2020? Dan bent u op de juiste pagina!

Verkeersboetes 2020

Wat is de hoogte van de boete?

Heeft u wel eens last van een zware voet? Dan bent u vast benieuwd naar de hoogte van snelheidsboetes het komende jaar. Hier vindt u de snelheidsboetes van 2020:

Verkeersboetes 2020 2

Bent u op zoek naar een boete voor een verkeersovertreding? Geen probleem. Ook hier hebben wij een overzicht van:

Hoeveel administratiekosten betaal ik?

De hoogte van de administratiekosten blijft in 2020 gelijk. U betaalt per boete € 9,- administratiekosten. De € 9,- administratiekosten bestaat uit € 5,52 personeelskosten,  € 2,53 apparaatkosten, € 0,59 gerechtskosten en € 0,36 aan rente en afschrijving. Administratiekosten betaalt u bovenop de boete. 

Hoe lang duurt het voordat ik de boete ontvang?

Reed u onlangs door een wel heel erg donkeroranje stoplicht? Of bent u recent geflitst? In Nederland ontvangt u binnen enkele dagen de boete thuis op de mat. Soms ligt de paarswitte brief uit Leeuwarden al de dag erna in uw brievenbus. Bent u het niet met de boete eens? Dan kunt u bezwaar maken door in te loggen op uw DigiD.


Aanbevolen voor u


Blog homepage