Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar bent u naar op zoek?

Beste sim only abonnement kiezen

Het beste sim only abonnement is afhankelijk van uw verbruik en wensen. Welke soorten sim only abonnementen zijn er en wat is het beste sim only abonnement voor u?

beste sim only

 

Wat is sim only?

Een sim only abonnement is een telefoonabonnement zonder nieuw toestel. Op het moment dat u een nieuw sim only abonnement afsluit, dan krijgt u enkel een nieuwe simkaart. Vandaar ook de naam sim only (simkaart only). Aan het sim only abonnement zijn uw telefoonnummer en gekozen bundel gekoppeld. U betaalt met een sim only abonnement enkel voor de bel- en internetbundel die u gekozen heeft.


 

Soorten sim only abonnementen

U kunt kiezen uit diverse soorten sim only abonnementen. Wij zetten ze graag voor u op een rij:

Sim only abonnement bellen + internet

Belt u geregeld, maakt u gebruik van internet op 4G of 5G en weet u wat uw verbruik is? Dan is dit het beste sim only abonnement voor u. U kunt namelijk zelf kiezen hoeveel belminuten en MB's internet u wenst in dit type sim only abonnement.

Sim Only abonnement met alleen bellen

Sim only met alleen bellen is het beste sim only abonnement indien u enkel gebruikmaakt van wifi en verder geen internet op 4G of 5G gebruikt. Bij een sim only abonnement met alleen bellen zijn sms'jes vaak standaard inbegrepen.

Sim only abonnement met alleen internet

Dit is het beste sim only abonnement op het moment dat u enkel internet gebruikt en niet belt met uw smartphone via 4G of 5G verbinding. Met een sim only abonnement met alleen internet kunt u uiteraard gratis (video)bellen met apps die verbonden zijn via wifi.

Onbeperkt sim only abonnement

Een bundel met onbeperkt bellen en internetten is het beste sim snly abonnement indien u veel internet gebruikt en veel telefoneert met uw smartphone. Een onbeperkt sim only abonnement geeft u namelijk de vrijheid om onbeperkt te bellen en te internetten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u uw bundel overschrijdt.


 

Sim only contractduur

U kunt een sim only abonnement voor verschillende looptijden afsluiten. Bij ons heeft u de volgende mogelijkheden:

Sim only voor 1 maand

Een sim only abonnement voor 1 maand kunt u elke maand opzeggen. Dit is de beste sim only voor iedereen die graag een zo flexibel mogelijk contract heeft. Met dit type contract zit u namelijk niet voor een lange periode aan uw sim only abonnement vast en kunt u maandelijks overstappen van provider.

Sim only voor 12 maanden

Een sim only abonnement voor 12 maanden is de beste sim only voor iedereen die graag zekerheid en een korte looptijd wil. Een sim only voor 12 maanden is vaak goedkoper dan een sim only voor 1 maand, maar iets duurder dan een sim only voor 24 maanden. Een perfecte looptijd op het moment dat u 1 maand te kort vindt, maar 24 maanden weer een te lange looptijd vindt.

Sim only voor 24 maanden

Dit is de beste sim only voor iedereen die graag een lange tijd zekerheid heeft. Met een sim only voor 24 maanden profiteert u van een vast bedrag gedurende de gehele looptijd. Ideaal wanneer u een toestel heeft dat nog een langere tijd meegaat. Bovendien is een sim only abonnement van 24 maanden vaak de meest goedkope keuze.


Sim only met nummerbehoud

Wilt u uw huidige sim only abonnement verlengen en uw nummer behouden? Dat kan! U sluit dan feitelijk gezien een nieuw abonnement af bij dezelfde provider, met het voordeel dat u niet opnieuw aansluitkosten hoeft te betalen. Het enige dat u hoeft te doen is uzelf aanmelden voor een nieuw sim only abonnement en de optie 'verlengen' te selecteren in het aanmeldproces. Wij regelen de rest voor u!


 

Beste sim only provider

Wanneer u een sim only abonnement afsluit, komt u voor bepaalde keuzes te staan. Zo ook bij welke provider u uw sim only abonnement afsluit. Misschien bent u al jaren trouwe klant bij een bepaalde provider en kiest u automatisch voor deze provider - ongeacht te prijs. Het kan natuurlijk ook zijn dat de provider niet uitmaakt voor u, maar u de keuze puur baseert op prijs. Bekijk hieronder de sim only aanbiedingen per provider:

BEN KPN tele2 tmobile vodafone youfone


 

Besparen op het beste sim only abonnement

U wilt natuurlijk het beste sim only abonnement, maar het is ook fijn als u het goedkoopste sim only abonnement heeft. Met de volgende bespaartips houdt u het beste sim only abonnement goedkoop!

Tip 1: Check uw verbruik

Het is altijd verstandig om uw huidige verbruik te bekijken. Dit kunt u doen via de app van uw provider of door in te loggen op de website van de provider. Wilt u een inschatting van uw huidige dataverbruik maken? Wij geven u graag inzicht met dit voorbeeld. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw sim only abonnement.

Tip 2: Bekijk de dekking van de provider

Wilt u profiteren van snel internet? Bekijk dan ook eens de internetdekking van de provider in de regio waar u woont. Dit kan belangrijk zijn voor het maken van uw keuze!

Tip 3: Vergelijk sim only aanbiedingen

Wij bieden maandelijks interessante sim only aanbiedingen aan, zodat u bespaart op uw vaste lasten. Bekijk in onze sim only vergelijker direct het aanbod op basis van uw wensen. Zo vindt u het beste sim only abonnement, tegen de laagste prijs!


 

Beste sim only aanbieding

Sluit u een sim only abonnement af via UnitedConsumers? Dan weet u zeker dat u altijd de beste sim only deal te pakken heeft! U krijgt op de meeste sim only abonnementen namelijk een aantrekkelijke korting. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Bekijk de beste sim only deal


Ook interessant voor u
 

Abonnement afsluiten

Bent u op zoek naar de beste sim only deal?

> Bereken mijn korting

 

Energie besparen

Welke simkaarten zijn er en welke simkaart heb ik?

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Wat is dataroaming en hoe zet ik het aan en uit?

> Lees meer

 

Blog homepage