Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar bent u naar op zoek?

Smartphone bespaartips & adviezen

U kunt flink besparen op uw smartphone en abonnementskosten. Ook de levensduur van uw smartphone kunt u verlengen, door hier bijvoorbeeld zuinig mee om te gaan. Een smartphone die langer meegaat, betekent uiteraard ook dat u meer overhoudt voor andere leuke dingen in uw leven. Wel zo fijn! smartphone bespaartips

Smartphone bespaartips & adviezen

Besparen op uw smartphone en de bijbehorende kosten; dat willen we allemaal! Bovendien wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw telefoon. Om u een handje te helpen, hebben we een aantal bespaartips en adviezen op een rijtje gezet. 

Vergrootglas

Vergelijk telefoonabonnementen


De makkelijkste manier om te besparen op uw smartphone is door het juiste telefoonabonnement te kiezen bij uw toestel. Daarom is het verstandig om telefoonabonnementen te vergelijken en ook te kijken naar welke provider de beste deal heeft voor u.

Direct uw mobiel abonnement vergelijken

De kans is groot dat uw telefoonabonnement goedkoper kan. Bij UnitedConsumers vindt u altijd een abonnement met korting, zodat u meer overhoudt voor een leuker leven. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Start dan met uw telefoonabonnement vergelijken! 

Telefoonabonnement vergelijken

mobiel

Kies de juiste smartphone


Gaat u een nieuwe smartphone kopen? Noteer dan belangrijke specificaties die het toestel móet hebben. Zo kunt u op zoek zijn naar een smartphone met een lange accuduur, goede camera, een budget smartphone of wilt u misschien juist een kleine mobiele telefoon

Vergelijk verschillende modellen goed met elkaar en kies het toestel dat aan uw wensen voldoet. Zo krijgt u later geen spijt van uw aankoop en weet u zeker dat u een smartphone voor jarenlang plezier kiest!

Smartphone kiezen

dataverbruik

Houd uw dataverbruik in de gaten


Moet u maandelijks bijbetalen voor uw abonnement? Dat kan gebeuren wanneer u meer data verbruikt dan u in uw bundel beschikbaar heeft. Misschien bent u wel op vakantie geweest en heeft u hoge roamingkosten. Besparen op uw smartphonekosten betekent ook uw dataverbruik in de gaten houden en eventueel uw roamingkosten beperken.

Zelfs wanneer u onbeperkt internet heeft, is het verstandig om te checken in hoeverre uw internet onbeperkt is. Door inzicht te krijgen in uw dataverbruik en uw gedrag hierop aan te passen, komt u niet voor maandelijkse verrassingen te staan.

Accu

Verleng de batterijduur van uw mobiele telefoon


Uw smartphone gebruikt u dagelijks en wanneer de batterij bijna leeg is, is het tijd om deze op te laden. Accu's van smartphones worden steeds beter, maar we gebruiken onze smartphone ook steeds intensiever.

Hoe kunt u het maximale uit de accu van uw smartphone halen en dus op de batterij besparen? Met onze tips kunt u de batterijduur van uw smartphone verlengen. Zo heeft u nóg langer plezier van uw telefoon!

schade

Schade aan uw smartphone beperken


Een smartphone is een flinke investering en een krasje op uw telefoon wilt u daarom niet. Hoewel u misschien zuinig omgaat met uw telefoon, kan het altijd gebeuren dat deze in het water valt of er een kras op uw scherm komt. 

Het regelmatig schoonmaken van uw smartphone is natuurlijk altijd verstandig voor de hygiëne en levensduur van het toestel. Om u daarbij te helpen, geven wij tips voor het schoonmaken van uw smartphone. En heeft u een krasje? Dan kunt u deze in sommige gevallen zelf verwijderen met handige huishoudelijke middeltjes!

Wat als uw smartphone in het water is gevallen? Als u een waterdichte telefoon heeft, overleeft uw toestel dit waarschijnlijk zonder schade. Ook als uw telefoon niet helemaal waterdicht is, kunt u de schade wellicht beperken. Daarmee bespaart u op reparatiekosten en het eventueel aanschaffen van een nieuw toestel.

Is er toch onherstelbare waterschade? Dan bent u genoodzaakt tot het laten repareren van uw telefoon of het aanschaffen van een nieuwe smartphone. Als uw telefoon verzekerd is, krijgt u bij schade (een deel van) de waarde van uw telefoon vergoed wanneer u deze moet vervangen.


Ook interessant voor u
 

Abonnement afsluiten

Kiezen voor een abonnement met korting!

> Bereken mijn korting

 

WA Aansprakelijkheid

Ontdek de beste budget smartphones: onze top 10

> Lees meer

 

Auto polijsten

Waar op letten bij het kopen van een smartphone?

> Lees meer

 

Blog homepage