Contact
Mijn UnitedConsumers

Energie van UnitedConsumers

Goedkoop gas en stroom afsluiten
Dit is het moment
Postcode
Huisnummer

100% Nederlandse stroom

100% Nederlandse groene stroom

Besparen

Goedkope energie vanaf € 120,00 korting

Klantbeoordeling

Klanten beoordelen ons met een 8,9

Energieleverancier

Energie­leverancier sinds 2008

Goedkope energie
Kies voor een vast energiecontract

Bij ons kies je altijd voor voordelige energie. Wij staan altijd voor je klaar met uitstekende service (gemiddelde klantbeoordeling is een 8,9) en 100% Nederlandse groene stroom.

Een vast contract betekent daarnaast dat je voor het komende jaar verzekerd bent van goedkope gas en stroom. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en profiteer je bovendien van minstens € 120,00 extra korting.

1 jaar vaste prijs
stroom en gas
  • Vaste, lage tarieven
  • 1 jaar lang geen verrassingen
  • Vanaf € 120,00 korting
Energie van UnitedConsumers

Goedkope energieleverancier

Al sinds 2008 zijn wij trotse leverancier van goedkope gas en stroom. We werken als energieleverancier samen met ENGIE om te bepalen waar onze energie vandaan komt en welke tarieven we hanteren. Op die manier bieden we voordelige energie aan die ook nog eens gunstig is voor het milieu. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Kies voor goedkope energie

Binnen 2 minuten berekend!

Energie van UnitedConsumers
Zo doen we dat

Voor het milieu UnitedConsumers boog
Groene stroom

Samen zorgen we voor een beter klimaat. Daarom leveren wij als energieleverancier 100% Nederlandse groene stroom, zonder dat het invloed heeft op je energietarieven. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Voor iedereen UnitedConsumers boog
Besparen op energie

Ruim 500.000 deelnemers besparen op hun vaste lasten via UnitedConsumers. Wil jij ook meer overhouden voor een leuker leven? Kies voor ons als energieleverancier en start vandaag nog met besparen op energie!

Voor lage vaste lasten UnitedConsumers boog
Lage vaste lasten energie

Wij vinden het belangrijk dat energie betaalbaar blijft. Daarom bieden wij voordelige tarieven voor stroom & gas aan. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Onze klanten beoordelen ons met een

8,9
7

heel tevreden

Al een paar jaar bij uw organisatie, en dat gaat prima zo.
Vooral de korting de je steeds kunt uit laten keren maakt
het interessant.

Hendrina van Hemert, Dordrecht

Energie afsluiten
Bereken jouw voordeel

Met goedkope energie van UnitedConsumers bespaar je direct op je vaste lasten. Wil je ook meer overhouden voor een leuker leven? Vul je postcode en huisnummer in en ontvang direct je persoonlijke aanbod voor energie!

Bekijk je aanbod voor gas en stroom

Postcode
Huisnr.

Voordelig energiecontract afsluiten

Goedkoop gas en stroom afsluiten

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Dat betekent dat wij je energie goedkoop houden, mét extra korting. Kies daarom voor een vast contract en profiteer van een jaar lang zekerheid.

Ruim 500.000 deelnemers gingen je voor en besparen nu maandelijks op hun vaste lasten. Deze deelnemers beoordelen ons bovendien met een 8,9 voor onze service.

Energie afsluiten

Meer inzicht in je energie
met UnitedConsumers

Een energiecontract afsluiten bij UnitedConsumers betekent meer overhouden voor een leuker leven. Je bespaart namelijk op je energierekening en regelt je energiezaken ook eenvoudig online. Dat is het voordeel van energie van UnitedConsumers.

Energietarieven en stroometiket

Energietarieven en stroometiket Met Mijn UnitedConsumers heb je altijd je huidige energietarieven bij de hand. Zo weet je precies hoeveel je betaalt voor je gas en stroom. Bovendien zie je op het stroometiket direct waar je energie vandaan komt.

Energie verbruiksmanager

Energie verbruiksmanager Natuurlijk wil je zo min mogelijk energie verbruiken. Wij helpen je daarom graag met grip krijgen op je energieverbruik met onze verbruiksmanager. Je ontvangt maandelijks een rapport over je energieverbruik. Zo wordt energie besparen makkelijk!

Veelgestelde vragen over energie

Wij zorgen ervoor dat je aanvraag voor goedkope energie soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de energie aanvraag ontvang je de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd en kun je kosteloos annuleren.
Wij zeggen je huidige energiecontract voor je op. Daarbij houden we rekening met de door jou gewenste startdatum. Houd rekening met een eventuele opzegboete van je huidige energieleverancier. Goed om te weten: een opzegboete wordt niet door ons vergoed.
Rond de start van de levering van je goedkope energie ontvang je een e-mail voor het doorgeven van je meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand je energieverbruik start. Heb je een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu ontvang je goedkoop gas en/of stroom en start je met besparen op je energierekening. Ook kun je eenvoudig via Mijn UnitedConsumers online je energiezaken regelen.

Het kan zijn dat je huidige energieleverancier een boete in rekening brengt voor je overstap naar UnitedConsumers. Goed om te weten: een eventuele opzegboete wordt niet door ons vergoed.

Meer over opzegboete energie

Gas en stroom zijn twee verschillende producten. Bij je aanmelding voor stroom en gas ontvang je daarom twee aparte leveringsovereenkomsten: één voor de levering van stroom en één overeenkomst voor de levering van gas. Dit houdt ook in dat wij je maandelijkse termijnbedrag voor stroom en gas apart incasseren. Op je bankafschrift zie je dus twee afschrijvingen (voor gas en stroom) van UnitedConsumers.

Wanneer je beschikt over zonnepanelen en stroom teruglevert aan de energieleverancier, worden bij de periodieke meteropname zowel de meterstanden van de levering als van de teruglevering aan ons doorgegeven.

Op de jaarafrekening wordt vervolgens de teruglevering in mindering gebracht op de kosten van de energielevering. Dit wordt ook wel 'salderen' genoemd. Voor het vergoeden van dit gedeelte van je teruggeleverde stroom hanteren wij dus hetzelfde tarief als je betaalt voor de levering van stroom. Indien je meer teruglevert dan verbruikt, bedraagt de terugleververgoeding € 0,05 per kWh. De hoogte van deze vergoeding kan variëren per energiecontract. Je kunt je teruglevertarieven vinden in Mijn UnitedConsumers.

Indien er sprake is van een stroommeter die terugloopt bij het registreren van de teruglevering, wordt de teruglevering direct op de meter gesaldeerd. Het verbruik dat overblijft, wordt door de energieleverancier gefactureerd op de jaarafrekening. Wanneer je zonnepanelen hebt, is het belangrijk dat je de teruglevering aanmeldt bij de netbeheerder. Ook wanneer je een salderende meter hebt. Het aanmelden van je teruglevering kan via deze site.

Voor de inkoop van energie heeft UnitedConsumers Energie een duurzame relatie met ENGIE Nederland Retail. ENGIE vindt de energie van de toekomst uit en maakt deze vandaag al beschikbaar voor jou. Energie die mooi is voor de wereld en voor jou. ENGIE is een belangrijke speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare partner van UnitedConsumers. Tot 1 januari 2016 was ENGIE in Nederland actief onder de naam Electrabel.

Als energieleverancier is UnitedConsumers Energie je eerste aanspreekpunt. Voor vragen over energieprijzen, de meterstand of je energierekening kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen voor betrouwbare en goedkope energie.

Wij helpen je graag

Heb je een vraag, advies of hulp nodig?

Contact
Chat met Puck
Start chat
Antwoord binnen 1 min
WhatsApp
App ons
Start gesprek
Antwoord binnen 30 min
Telefoon
Bel ons
040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn
Mail
Mail ons
energie@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag
Goedkope energie

Windenergie

Goedkope energie, 100% Nederlandse groene stroom én de beste service.

Dat wil jij toch ook?

Bereken mijn voordeel

Meer over energie

Energieverbruik

Bij energie afsluiten speelt je energieverbruik een belangrijke rol in de prijs die je uiteindelijk gaat betalen voor je energiecontract. Hoe lager je energieverbruik, hoe lager je energierekening. Hieronder vind je meer informatie over hoe je inzicht krijgt in je energieverbruik en hoe je jouw verbruik kunt verlagen.


Energie aanvragen en je verbruik Bij het aanvragen van energie is je energieverbruik nodig om een persoonlijk aanbod te kunnen doen. Je vindt je energieverbruik op de jaarrekening van je energieleverancier.

Gemiddeld verbruik energie Misschien sluit je voor het eerst een energiecontract af en heb je geen inzicht in je energieverbruik. Geen probleem, want je kunt ook energie afsluiten op basis van een gemiddeld energieverbruik. Tijdens je aanmelding voor energie vul je jouw huishoudgrootte en type woning in, zodat wij een inschatting kunnen maken van het te verwachten verbruik van energie. Het verbruik is in dit geval een indicatie. Je daadwerkelijke verbruik van stroom en gas vind je terug op de jaarrekening die je van ons ontvangt.

Energie aanvragen


Energie besparen Je kunt besparen op energie door op je energieverbruik in huis te letten en energiebesparende maatregelen te treffen. Wij helpen je graag met enkele van onze energie bespaartips.

Energie besparen met apparaten Energiezuinige apparaten helpen je bij het besparen op energie. Heb je apparatuur van vóór het jaar 2000? Overweeg dan om deze te vervangen, want deze verbruiken meestal enorm veel stroom vergeleken met nieuwe apparaten. Energiezuinige apparaten kun je herkennen aan het energielabel A.

Naast het energielabel is het verstandig om bij de aanschaf van apparaten te kijken naar het formaat. Bijvoorbeeld: een kleinere koelkast of een kleinere televisie verbruikt minder stroom dan een groot formaat. Indien het formaat niet belangrijk is, kun je dus beter kiezen voor een maatje kleiner om extra energie te besparen.

Minder energie verbruiken met ledverlichting Een gemakkelijke, maar zeer efficiënte tip: overstappen op ledverlichting. Niet alleen verbruiken ledlampen minder energie, ze zijn ook nog eens beter voor het milieu. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van 'slimme' ledverlichting. Denk bijvoorbeeld aan de Philips Hue lampen of de HEMA smart verlichting. Met een app (of afstandsbediening) kun je eenvoudig je verlichting aan- en uitzetten. Bovendien kun je smart verlichting ook handmatig dimmen met je app of afstandsbediening. Zo creëer je direct de juiste sfeer in huis en bespaar je energie.

Goed isoleren Een goed geïsoleerde woning heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je hebt minder last van kou en tocht en je bespaart op je energierekening. Door je dak, vloer en spouwmuren te isoleren, kun je volgens Nibud gemiddeld zo'n € 1.410,- per jaar besparen. Bovendien betekent minder energieverbruik ook minder CO2-uitstoot, dus ben je ook nog eens milieubewust bezig. Deze energiebesparende maatregelen vragen vaak wel om een investering. Je kunt naast deze grote energiebesparende maatregelen gelukkig ook al veel zelf doen om je woning beter te isoleren door bijvoorbeeld gebruik te maken van tochtstrips, radiatorfolie of door isolatiemateriaal om cv-leidingen te plaatsen.

Voorkom sluipverbruik Op het moment dat je een stekker in het stopcontact hebt zitten, wordt er stroom verbruikt. Dit noemen we ook wel sluipverbruik. Als er iets zonde is, dan is het wel sluipverbruik. Volgens Milieu Centraal zou een huishouden gemiddeld zelfs 450 kWh per jaar verbruiken met apparaten die op stand-by staan. Alert zijn op sluipverbruik kan je dus makkelijk een besparing in energie opleveren. Haal bijvoorbeeld stekkers uit het stopcontact, schakel apparaten volledig uit en probeer de stand-by stand te vermijden.

Goedkoop energiecontract afsluiten Misschien een voor de hand liggende tip, maar met een goedkoop energiecontract kun je natuurlijk ook besparen op je vaste lasten. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres, want je krijgt voordelige energietarieven. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen op jouw energie?

Energiecontract afsluiten


Energie verbruiksmanager Als je een energiecontract bij ons hebt, ontvang je maandelijks een overzicht van je energieverbruik. Zo weet je precies hoeveel kWh stroom en/of m3 gas je hebt verbruikt. De energieverbruiksmanager geeft je daarnaast elke maand een tip hoe je jouw verbruik laag kunt houden. Met de energieverbruiksmanager krijg je dus een concreet beeld van je energieverbruik op maand- en jaarbasis.

Energietarieven

Je wilt natuurlijk de laagste tarieven voor gas en stroom, want zo houd je meer over voor andere leuke dingen in je leven. Bij het afsluiten van een energiecontract kom je voor een aantal keuzes te staan. Kies je bijvoorbeeld voor een vast- of variabel tarief en krijg je een enkeltarief of dubbeltarief geleverd? Hieronder geven wij je graag meer informatie over onze energietarieven.


Goedkope energie Bij ons kies je altijd voor goedkope gas en stroom. Daarnaast leveren wij 100% Nederlandse groene stroom. Kiezen voor energie van UnitedConsumers is dus goed voor het milieu én je portemonnee.

Energiecontract afsluiten


Termijnbedrag Tijdens het aanvragen van je energiecontract krijg je een termijnbedrag op basis van het (te verwachten) energieverbruik in combinatie met het product (stroom en/of gas). Van tevoren weet je natuurlijk nog niet exact hoeveel energie je over het gehele jaar gaat verbruiken. In de zomer verbruik je over het algemeen al minder energie dan in de winter. Omdat je nooit precies weet hoeveel energie je gaat verbruiken, wordt het termijnbedrag ook wel een voorschotbedrag genoemd.

Aan het einde van het jaar ontvang je een jaarrekening waarop je voorschotbedrag verrekend wordt met de kosten voor je daadwerkelijke energieverbruik. Heb je minder energie verbruikt dan verwacht? Dan ontvang je geld terug. Heb je meer energie verbruikt dan verwacht? Dan moet je bijbetalen op je jaarrekening.

Goed om te weten: je kunt je termijnbedrag voor energie het hele jaar door aanpassen op basis van je verbruik. Zo weet je zeker dat je niet te veel of te weinig betaalt voor je energie.

Bereken mijn termijnbedrag voor energie


Enkeltarief of dubbeltarief Bij het afsluiten van een energiecontract wordt er een keuze tussen het enkeltarief en dubbeltarief gemaakt. Iedereen met een stroomaansluiting heeft een enkele of dubbele meter in de meterkast. Het verschil tussen een dubbele of enkele meter is dat een enkele meter één telwerk heeft en een dubbele meter voorzien is van twee telwerken.

Enkeltarief Het enkeltarief houdt in dat je altijd hetzelfde tarief betaalt voor je energie. Hierbij maakt het niet uit of je stroom overdag, 's nachts of in het weekend gebruikt. Het enkeltarief krijg je standaard geleverd als je een stroomaansluiting met één telwerk heeft.

Dubbeltarief Het dubbeltarief werkt anders. Je betaalt overdag een dagtarief (piektarief) en in de avond, nacht en in het weekend betaal jeeen nachttarief (daltarief). Het dubbeltarief bestaat zoals gezegd uit twee delen. Het dagtarief geldt overdag tussen 7.00 en 23.00 uur. Het nachttarief geldt tussen 23.00 uur en 07.00 uur.

Enkel in Noord-Brabant, Limburg en enkele speciale gemeenten zijn de tijden anders en geldt het dagtarief van 7.00 tot 21.00 uur en het nachttarief van 21.00 tot 07.00 uur. Het dubbeltarief ontvang je automatisch bij een stroomaansluiting met twee telwerken (een dubbele meter) of als je een slimme meter in je woning hebt.

Als je een stroomaansluiting met twee telwerken heeft, dan ontvang je standaard het dubbeltarief. Je kunt er tijdens het afsluiten van je energiecontract wel voor kiezen om het enkeltarief te ontvangen indien gewenst. Bij een stroomaansluiting met één telwerk heb je enkel de mogelijkheid om het enkeltarief af te sluiten.

Energie aanvragen


Vaste en variabele energietarieven Energie afsluiten betekent een keuze maken tussen een vast of variabel tarief voor gas en stroom.

Vast energietarief De vaste energietarieven liggen gedurende het energiecontract vast en veranderen niet. Je betaalt dus gedurende de gehele contractperiode hetzelfde tarief per verbruikt kWh stroom en m3 gas. Met vaste energietarieven weet je precies waar je aan toe bent.

Vast energiecontract afsluiten

Variabel energietarief Een variabel energietarief kan vier keer per jaar wijzigen: op 1 januari, 1 april, 1 juli en op 1 oktober. Op deze momenten kunnen de energietarieven dus stijgen of dalen. Dit betekent dat je of een duurder energietarief krijgt of er juist een goedkoper energietarief voor je gaat gelden.


Opbouw energierekening De energierekening bestaat uit een aantal kostenposten. Denk aan leveringskosten, netbeheerkosten, belastingen, toeslagen en een terugleververgoeding (bij zonnepanelen).

Leveringskosten Ruim 40% van je energierekening bestaat uit leveringskosten. De leveringskosten omvatten de kosten voor gas en stroom en bestaan uit vaste leveringskosten en variabele leveringskosten. De vaste leveringskosten betaal je voor de levering van stroom en/of gas. De variabele leveringskosten betaal je per verbruikte kWh stroom en m3 gas. De variabele leveringskosten hangen af van je energieverbruik. Je kunt je energierekening dus verlagen door op je energieverbruik te letten.

Netbeheerkosten Ongeveer 20% van je energierekening bestaat uit netbeheerkosten. Deze kosten betaal je aan de netbeheerder voor het transport van gas en stroom. Denk hierbij aan de kosten voor het onderhouden van het energienet, de kosten voor je aansluiting op het energienet en de huur van de (slimme) meter in je meterkast. Je netbeheerder kun je niet kiezen en is regioafhankelijk.

Belastingen en toeslagen De overige kosten op je energierekening bestaan uit belastingen en toeslagen. Denk hierbij aan de energiebelasting, vermindering energiebelasting en btw.

Teruglevering zonnepanelen Heb je zonnepanelen? Dan kun je opgewekte stroom terugleveren aan het energienet. Dit wordt ook wel salderen genoemd. Op je energierekening vind je het aantal kWh's terug dat je hebt opgewekt en de hoogte van de terugleververgoeding die je hiervoor krijgt. Heb je wel zonnepanelen, maar verbruik je zelf alle stroom die je opwekt? Dan is de salderingsregeling niet op jou van toepassing.

Overstappen

Je kunt altijd voor een nieuwe energiemaatschappij kiezen. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met de opzegtermijn die je huidige energieleverancier hanteert, om een opzegboete te voorkomen. Hieronder lees je hoe overstappen naar energieleverancier UnitedConsumers werkt.


Opzegtermijn De opzegtermijn voor je energiecontract is 30 dagen. De opzegtermijn is voor ieder energiecontract hetzelfde: of je nu een energiecontract voor 1 jaar, 3 jaar of een energiecontract voor onbepaalde tijd hebt.

Bij een energiecontract met een vaste looptijd kun je dus 30 dagen voor de einddatum het energiecontract opzeggen. Indien je jouw energiecontract in de vaste periode, dus meer dan 30 dagen vóór de einddatum al opzegt, pleeg je contractbreuk en ontvang je mogelijk een opzegboete.

Stap over naar UnitedConsumers energie


Opzeggen van je oude energiecontract Wij regelen de opzegging bij je huidige energieleverancier en houden daarbij rekening met de door jou gewenste startdatum. Hierbij houden wij ons uiteraard ook aan de opzegtermijn van 30 dagen.


Opzegboete energieleverancier Het kan zijn dat je huidige energieleverancier een boete in rekening brengt voor je overstap naar UnitedConsumers. Goed om te weten: een eventuele opzegboete wordt niet door ons vergoed.

Meer over opzegboete energie


Overstappen met stroom of gas Bij ons kun je ervoor kiezen om alleen stroom of alleen gas af te sluiten. Je hoeft dus niet per se stroom én gas bij ons af te sluiten. Steeds meer woningen hebben geen gasaansluiting meer of misschien maak je wel gebruik van stadsverwarming. In deze gevallen is het logisch dat je alleen stroom wilt afsluiten.

Tijdens je aanmelding voor energie op onze website kun je eenvoudig een keuze maken tussen: alleen stroom, alleen gas of zowel stroom als gas. Wij regelen de rest voor jou.

Aanbod gas en stroom


Je zit nooit zonder stroom en/of gas Bij het overstappen van energie hoef je nooit bang te zijn dat je geen stroom en/of gas geleverd krijgt. Je kunt dus zorgeloos overstappen van energieleverancier en blijven genieten van stroom en/of gas in je woning. Zelfs als je jouw overstap per ongeluk te laat regelt tijdens je verhuizing.

Regel mijn overstap


Overstap annuleren Heb je je bedacht na je aanvraag voor energie? Geen probleem. Vanaf het moment dat je jouw leveringsovereenkomst ontvangt, heb je 14 dagen bedenktijd en kun je het energiecontract kosteloos annuleren.


Looptijd van het contract Bij ons kies je voor een vast energiecontract. Je ontvangt 100% Nederlandse groene stroom en profiteert van goedkope energie met korting.

Bereken mijn tarief


Overstappen is zo geregeld Overstappen naar energieleverancier UnitedConsumers is zo geregeld. Het enige dat je hoeft te doen, is energie aanvragen via onze website. Wij zeggen je huidige energiecontract voor je op en zorgen dat je zorgeloos van energie kunt overstappen.

Energie afsluiten

Stroom en gas

Bij stroom en gas aanvragen is het wel zo fijn om te weten waar je nu precies voor betaalt. Hieronder vind je informatie over stroom en gas van UnitedConsumers.


Stroom in je woning Stroom is vrijwel onmisbaar in ons leven en we maken er allemaal gebruik van. Deze vorm van energie werd in het verleden voornamelijk opgewekt uit fossiele brandstoffen zoals steenkool. Dit werd ook wel grijze stroom genoemd. Tegenwoordig wordt de meeste stroom opgewekt uit duurzame energiebronnen. Denk aan zonnepanelen, windmolens, biomassa en zelfs kernenergie. Stroom die opgewekt is uit duurzame energiebronnen wordt ook wel groene stroom genoemd.

Opbouw van de stroomprijs De prijs voor stroom bestaat uit de kale stroomprijs (per verbruikte kWh), energiebelasting, netbeheerkosten en btw.

Meer over de stroomprijs


Gas in je woning Gas is een fossiele brandstof die in veel woningen gebruikt wordt voor verwarming, warm water en om op te koken. Fossiele brandstoffen zullen ooit een keer op raken. Bovendien is gas belastend voor het milieu en is het de bedoeling dat aardgas uit Nederlandse woningen zal verdwijnen in de toekomst.

Opbouw van de gasprijs Omdat gas belastend is voor het milieu, worden er hoge heffingen gehanteerd door de overheid. Dit betekent dat de gasprijs een stuk hoger ligt dan de prijs voor stroom. De gasprijs is opgebouwd uit de kale gasprijs (per verbruikte m3 gas), energiebelasting, btw, netbeheerkosten en een eventuele regiotoeslag.

Meer over de gasprijs


100% Nederlandse groene stroom Wij bieden 100% Nederlandse groene stroom aan. Groene stroom is afkomstig uit duurzame energiebronnen, terwijl grijze stroom opgewekt wordt uit fossiele brandstoffen.

Groene stroom is beter voor het milieu, maar is het dan ook net zo goedkoop als grijze stroom? Bij ons wel. Je betaalt namelijk nooit extra voor de levering van groene stroom in plaats van grijze stroom. Voordelig voor het milieu en voor je portemonnee.

Benieuwd waar onze groene stroom precies vandaan komt, welke energiebronnen wij gebruiken en welke consequenties onze stroomproductie voor het milieu heeft? Je vindt het in ons stroometiket.

Stroometiket UnitedConsumers

Laatste nieuws, tips en interessante weetjes
over energie

Unitedconsumers ontvangt Groene Stroom Checker Keurmerk

Unitedconsumers ontvangt Groene Stroom Checker Keurmerk Klimaatstichting HIER deed onderzoek naar de herkomst van onze stroom. Met het Groene stroom checker-keurmerk mogen we deze 100% groen noemen!

Hoeveel kost gas, water en licht?

Hoeveel kost gas, water en licht? Kosten van gas, water, licht komen maandelijks terug. Benieuwd wat je per maand betaalt voor gas, water en licht? Bekijk de kosten van gas, water en licht!

Onze beste tips om op water, stroom en gas te besparen

Onze beste tips om op water, stroom en gas te besparen Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. We hebben de beste tips om te besparen op gasverbruik en tips om water en stroom te besparen. Bekijk ze hier!