Energie met 10% korting

op de gemiddelde energieprijs
Postcode
Huisnummer
 • Actie: € 160,00 overstapbonus
 • Bij stroom & gas 3 jaar vaste prijs
 • Unieke korting; bespaar jaarlijks op uw energie
Bij stroom & gas i.c.m. 3 jaar vast
Nog 11 dagen

Bespaar tot € 220,00 per jaar!

100% windenergie

Altijd 10% korting

Wij betalen uw opzegboete

Energieleverancier sinds 2008

Energie van UnitedConsumers Gas en elektra afsluiten én besparen op uw energiecontract? Wij berekenen maandelijks de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE): we vergelijken de prijzen voor gas en stroom van de 10 grootste energiemaatschappijen. Onze prijs voor energie ligt altijd 10% lager dan de GLE, daarnaast ontvangt u een aantrekkelijke welkomstbonus!

Sluit direct online uw energiecontract af. Wij doen de rest!

Energie aanvragen

Onze klanten beoordelen ons met een

8.9
10

Innovative provider

Voor de eerste keer voel ik dat ik niet van mijn energie leverancier moet veranderen. Ik ben nu 2 jaar klant en ik ben gestopt met [...]

Mihai, Amstelveen

Energie afsluiten?

Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% groene stroom én 10% korting

Meest gekozen
Meest gekozen
3 jaar vaste prijs
stroom en gas

 • Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
 • Overstapweken: € 160,00 welkomstbonus
1 jaar vaste prijs
stroom en gas

 • Weten waar u aan toe bent met een korte looptijd
 • € 20,00 welkomstbonus
1 jaar variabele prijs
stroom en gas

 • Variabele tarieven kunnen stijgen, maar ook dalen.
 • € 20,00 welkomstbonus

Energiecontract afsluiten: kiest u voor vast of variabel tarief?
Energie afsluiten betekent een keuze maken tussen een vast of variabel tarief voor gas en stroom. De vaste energietarieven liggen gedurende het energiecontract vast en veranderen niet. Variabele energietarieven worden jaarlijks in januari en juli vastgesteld. Wilt u weten wat bij u past? Bekijk welk energietarief aansluit op uw wensen.

Energiecontract afsluiten?
Dit moet u weten

Gas Gas wordt meestal gebruikt voor verwarming, warm water en om op te koken. Hoe zijn de gasprijzen opgebouwd en hoe kunt u gas vergelijken?

Stroom We maken allemaal gebruik van stroom. Hoe komt de stroomprijs tot stand en hoe werkt het dag- en nachttarief?

Energieverbruik Uw energieverbruik bepaalt uw maandelijkse kosten voor gas en stroom en heeft invloed op het milieu. Hoeveel energie verbruikt u en hoe kunt u hierop besparen?

Energieprijzen De prijzen voor gas en elektra bestaan uit vaste kosten, zoals overheidsheffingen, en variabele leveringskosten. U kunt ervoor kiezen om de prijzen voor stroom en gas vast te zetten.

Energiecontract met 10% korting Energie vergelijken is altijd een goed idee. Daarom vergelijken wij maandelijks de energieprijzen voor u!

Onze prijs voor gas en stroom ligt altijd 10% onder de Gemiddelde Landelijke Energieprijs van de 10 grootste energieleveranciers in Nederland. Zo kiest u altijd voor goedkope energie!

Energiecontract afsluiten

Hoe werkt de korting?

Voor ruim 500.000 deelnemers kopen wij energie in. Het inkoopvoordeel dat we daarmee krijgen, geven we aan u. Ons tarief voor stroom en gas ligt namelijk 10% lager dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Deze unieke korting op energie ontvangt u aan het einde van het contractjaar in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt de korting laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop. Doe er iets leuks mee!
 • Actie: € 160,00 overstapbonus
 • Bij stroom & gas 3 jaar vaste prijs
 • Unieke korting; bespaar jaarlijks op uw energie
Bij stroom & gas i.c.m. 3 jaar vast
Nog 11 dagen

Veelgestelde vragen

Overstappen van energie In uw huidige energiecontract staat de exacte looptijd van uw contract, waarbij de wettelijke opzegtermijn 30 dagen vóór het einde van de looptijd is. Binnen deze termijn mag u dus overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Uw huidige energiecontract wordt vervolgens 30 dagen na uw opzegging beëindigd.

Contractbreuk Bent u voor een vaste periode een energiecontract aangegaan met uw huidige energieleverancier? Dan kunt u uw contract 30 dagen vóór het einde van de looptijd opzeggen. Zegt u uw energiecontract eerder op? Dan wordt er een zogeheten opzegvergoeding in rekening gebracht, omdat u hiermee contractbreuk pleegt.

Overstappen energie en de opzegvergoeding Stapt u over naar energie van UnitedConsumers? Dan zorgen wij dat uw overstap zorgeloos geregeld wordt en zeggen wij uw huidige energiecontract voor u op. Heeft uw huidige energieleverancier een opzegvergoeding in rekening gebracht? Geen probleem! Die opzegvergoeding betalen wij voor u.

Hoe regel ik mijn overstap? Overstappen naar energie van UnitedConsumers is zo geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is energie aanvragen via onze website. Wij zeggen uw huidige energiecontract voor u op en zorgen dat u zorgeloos van energieleverancier kunt overstappen.

Energie besparen is makkelijker dan u denkt. Wij helpen u graag met onze energiebespaartips, zodat u meer overhoudt voor een leuker leven!

Energie besparen met apparaten Kies voor energiezuinige apparaten met een hoog energielabel. U herkent het energielabel aan de gekleurde balken, van groen (A, heel energiezuinig) tot rood (G, niet zuinig). Hoe zuiniger het apparaat, hoe minder energie het verbruikt.

Energie besparen door isolatie Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie. Het is daarom interessant om uw huis goed te isoleren. Zo bespaart u op uw maandelijkse energieverbruik en houdt u uw energiekosten laag.

Energie besparen met zonnepanelen Eén zonnepaneel wekt op jaarbasis ongeveer 200 kWh stroom op. Met voldoende zonnepanelen zou u dus uw volledige stroomverbruik kunnen opwekken. En dat heeft natuurlijk een positief effect op uw energierekening!

Meer energie bespaartips

Wij zorgen ervoor dat uw energie- aanvraag soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u het energiecontract kosteloos annuleren.
Wij zeggen uw oude energiecontract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een boete van uw huidige energieleverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
Rond de start van de levering ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de meterstanden automatisch uitgelezen.
Het is zover, u ontvangt nu energie met korting! Vanaf nu start u ook met besparen op uw energierekening. Via Mijn UnitedConsumers kunt u eenvoudig uw korting inzien én uitkeren.

Wanneer u beschikt over zonnepanelen en stroom teruglevert aan de energieleverancier, worden bij de periodieke meteropname zowel de meterstanden van de levering als van de teruglevering aan ons doorgegeven.

Op de jaarafrekening wordt vervolgens de teruglevering in mindering gebracht op de kosten van de energielevering. Dit wordt ook wel 'salderen' genoemd. Voor het vergoeden van dit gedeelte van uw teruggeleverde stroom hanteren wij dus hetzelfde tarief als u betaalt voor de levering van stroom. Indien u meer teruglevert dan verbruikt, ontvangt u voor het overige gedeelte het kale stroomtarief per teruggeleverde kWh. Dit is het leveringstarief zonder overheidsheffingen.

Indien er sprake is van een stroommeter die terugloopt bij het registreren van de teruglevering, wordt de teruglevering direct op de meter gesaldeerd. Het verbruik dat overblijft wordt door de energieleverancier gefactureerd op de jaarafrekening. Wanneer u zonnepanelen heeft, is het belangrijk dat u de teruglevering aanmeldt bij de netbeheerder. Ook wanneer u een salderende meter heeft. Het aanmelden van uw teruglevering kan via terugleveren.nl.

U betaalt maandelijks uw termijnbedrag aan ons. Hier is de korting nog niet bij inbegrepen. Deze ontvangt u namelijk, samen met uw welkomstbonus, na één jaar in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo heeft u aan het einde van het jaar een mooi bedrag om te besteden. U kunt uw korting vervolgens uit laten keren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop. Doe er iets leuks mee!

Liever persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig?
Wij staan voor u klaar!

Bel ons
040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn
Mail ons
energie@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag
Ons adres
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Energie met korting, 100% groene stroom én de beste service!

Waar wacht u nog op?

Bekijk mijn aanbod

Terug naar boven