TopImage

Elke maand besparengeeft u energie

Goedkope energie met € 340,00 korting

Schat uw energieverbruik


Wilt u stroom en/of gas?
 • Stroom en gas
 • Alleen stroom
 • Alleen gas

Type woning
 • Appartement
 • Tussenwoning
 • Hoekwoning
 • 2 onder 1 kap
 • Vrijstaand

Woonsituatie
 • Alleenstaand
 • Samenwonend
 • Gezin (klein)
 • Gezin (middel)
 • Gezin (groot)

Goedkope energie en de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met voordeel voor u! Voor goedkope energie hoeft u dus bijna niets te doen, want overstappen naar UnitedConsumers Energie is zo geregeld. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest. Uw aansluiting blijft hetzelfde, u behoudt gewoon stroom en gas. En krijgt u een opzegboete omdat u overstapt? Geen zorgen, die vergoeden wij. Goed voor elkaar.

Altijd goedkope energie

Bij UnitedConsumers krijgt iedereen goedkope energie. Met onze Stapelkorting kan uw voordeel oplopen tot gemiddeld € 340,00 in drie jaar. En groene stroom, die krijgt u bij ons tegen hetzelfde lage tarief. Zo houdt u maandelijks meer over voor de leuke dingen in het leven. Met de kracht van 500.000 deelnemers kopen wij groot in en geven het voordeel aan u terug. Ook u kunt iedere maand meer overhouden op uw vaste lasten. Sluit u gratis bij ons aan en profiteer van goedkope energie en de beste service. Wij zijn namelijk al meerdere jaren uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland!

Aanmelden

UnitedConsumers helpt u graag bij het vinden van betrouwbare en goedkope energie. Wilt u graag goede service en lage energieprijzen? Of vindt u vooral goede beoordelingen belangrijk? Met onze energievergelijker kunt u snel energieleveranciers vergelijken op onder andere service en kwaliteit. Helder en overzichtelijk.

UnitedConsumers energievergelijker

U kunt bij ons snel en gemakkelijk energie vergelijken. Wij maken binnen enkele seconden een vergelijking tussen de verschillende energieleveranciers. Zo ziet u in een oogopslag het verschil in service, kwaliteit en korting.

Vergelijk uw regioleverancier

Vul uw postcode in en start de vergelijking met uw regioleverancier.

U kunt ook direct een vergelijking maken met Essent, NUON, Eneco, E.ON of Delta

Bij UnitedConsumers staat uw voordeel voorop. Zodat u meer overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Lage energieprijzen en goede service, dat is wat wij garanderen. Wij regelen uw overstap en zorgen dat u snel antwoord krijgt op al uw vragen. Mede door onze goede service zijn we al meerdere malen verkozen tot Beste Energieleverancier van Nederland.

Goedkope energie

Het maakt niet uit waar u woont, of hoeveel energie u verbruikt. Met onze Stapelkorting bent u altijd goedkoper uit.

 • Goedkoper dan regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
 • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
 • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
 • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
 • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Groene stroom bij UnitedConsumers

Als energieleverancier dragen wij graag bij aan een duurzame toekomst. UnitedConsumers Energie gebruikt onder andere wind- en waterkracht voor de productie van energie. Duurzaamheid vinden wij vanzelfsprekend. Daarom kiest u bij ons gratis voor groene stroom.

Persoonlijk advies

Vragen? Wij helpen u graag. Over uw situatie geven wij een persoonlijk advies. Uw e-mail beantwoorden we binnen één werkdag en als u ons belt krijgt u meteen een deskundige medewerker aan de lijn.

Telefoon:
040 - 235 05 60 (kies optie 2 voor energie)
Openingstijden:
ma-vr: 8:00 - 21:00 en za: 08:30 - 17:00

Overstappen is eenvoudig

Wij maken het u graag gemakkelijk. Overstappen naar UnitedConsumers Energie is zo geregeld. Wij nemen contact op met uw huidige energieleverancier en beëindigen het contract. Krijgt u een opzegboete? Die vergoeden wij. Van de overstapperiode merkt u niets, uw aansluiting blijft hetzelfde. U hoeft zich alleen maar aan te melden. Wij regelen de rest. Geen gedoe, wel het voordeel.

Aanmelden

Eenvoudig meer overhouden, dat geeft u goede energie

Onze voordelen op vaste lasten zorgen ervoor dat u maandelijks meer overhoudt voor waar u echt blij van wordt. Een weekendje weg, lekker uit eten of een extra zakcentje voor het geval dat? De keuze is aan u.

Het gespaarde bedrag kunt u uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Wel zo handig. Zo heeft u altijd een spaarcentje achter de hand voor uw eigen plezier. Dat geeft pas goede energie! U verdient meer.

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag over uw energierekening? Of wilt u wijzigingen doorgeven? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag. Met een gemiddelde waardering van 8,1 voor klanttevredenheid kwam UnitedConsumers dit jaar opnieuw als beste uit de test van Vereniging Eigen Huis. Goed voor elkaar.

Zelf beslissen over uw voordeel

Voor uw voordeel hoeft u niets te doen. U spaart automatisch via uw persoonlijke kortingstegoed en u ontvangt het gespaarde bedrag wanneer u dat wilt. We keren uw bedrag rond de vijftiende van de maand uit. Gewoon in euro's op uw bankrekening.

Overstappen energie in 3 stappen

U kunt eenvoudig en veilig overstappen naar UnitedConsumers Energie.

1. Uw aanvraag voor energie van UnitedConsumers

Via onze website meldt u zich aan voor stroom en gas met korting. Kiest u voor Regiokorting, dan krijgt u 0,5 cent korting per kWh stroom en m3 gas. Met Stapelkorting loopt uw korting op tot wel € 340,00 in drie jaar! Wij verwerken uw aanvraag binnen 24 uur. Daarna ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging.

2. De leveringsovereenkomst

Wij sturen u per post de leveringsovereenkomst toe. U heeft 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren. Daarna maken wij uw overstap naar energie van UnitedConsumers in orde.

3. Uw overstap naar energie met korting

Wij zeggen het energiecontract bij uw huidige leverancier voor u op en vergoeden de opzegboete. De overstap is binnen enkele weken geregeld. Zo doen we dat.

Aanmelden

Actie: tot augustus gratis stroom t.w.v. € 70,00!

 • Tot augustus gratis stroom
  t.w.v. € 70,00!
 • Gemiddeld € 340,00 korting
 • U krijgt 100% groene stroom
 • De beste service: winnaar Opiness Award 2017
 • Kracht van 500.000 deelnemers
 • Klik hier voor de actievoorwaarden