Energie van UnitedConsumers

Altijd met een mooie welkomstbonus
Postcode
Huisnummer
  • 100% Nederlandse windenergie
  • Beste service van Nederland 8,9
  • Opzegboete? Die betalen wij tot € 100,00

Ruim 500.000 consumenten gingen u voor!

100% windenergie

Altijd energie met een welkomstbonus

Wij betalen uw opzegboete

Energieleverancier sinds 2008

Energieleverancier UnitedConsumers Al sinds 2008 zijn wij trotse leverancier van energie. Als energieleverancier kiezen wij zelf waar onze energie vandaan komt en welke tarieven we hanteren. Daar profiteert u als deelnemer van. Onze energie is voordelig voor het milieu en voor uw portemonnee. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

Energie aanvragen

Onze klanten beoordelen ons met een

8.9
10

Super vlot en goed geholpen

Super vlotte medewerkster aan de lijn gehad die van alles en nog wat uitzocht, initiatief toonde en goed meedacht! Super tevreden!

Kitty, Capelle aan den IJssel

Energie afsluiten?

Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% groene stroom

3 jaar vaste prijs
100% Europese groene stroom en gas

Tijdelijk niet beschikbaar
1 jaar vaste prijs
100% Nederlandse groene stroom en gas

  • Weten waar u aan toe bent met een korte looptijd
  • € 100,00 welkomstbonus
1 jaar variabele prijs
100% Europese groene stroom en gas

Tijdelijk niet beschikbaar

Energiecontract afsluiten: kiest u voor vast of variabel tarief?
Energie afsluiten betekent een keuze maken tussen een vast of variabel tarief voor gas en stroom. De vaste energietarieven liggen gedurende het energiecontract vast en veranderen niet. Variabele energietarieven worden jaarlijks in januari en juli vastgesteld. Wilt u weten wat bij u past? Bekijk welk energietarief aansluit op uw wensen.

Energiecontract afsluiten?
Dit moet u weten

Gas Gas wordt meestal gebruikt voor verwarming, warm water en om op te koken. Hoe zijn de gasprijzen opgebouwd en hoe kunt u gas vergelijken?

Stroom We maken allemaal gebruik van stroom. Hoe komt de stroomprijs tot stand en hoe werkt het dag- en nachttarief?

Energieverbruik Uw energieverbruik bepaalt uw maandelijkse kosten voor gas en stroom en heeft invloed op het milieu. Hoeveel energie verbruikt u en hoe kunt u hierop besparen?

Energieprijzen De prijzen voor gas en elektra bestaan uit vaste kosten, zoals overheidsheffingen, en variabele leveringskosten. U kunt ervoor kiezen om de prijzen voor stroom en gas vast te zetten.

Energiecontract afsluiten met welkomstbonus Wij zijn één van de goedkoopste energiemaatschappijen in Nederland. Naast lage energietarieven, ontvangt u altijd een mooie welkomstbonus. Zo kiest u altijd voor goedkope energie.

Energiecontract afsluiten

Hoe werkt de korting?

Voor ruim 500.000 deelnemers kopen wij energie in. Het inkoopvoordeel dat we daarmee krijgen, geven we aan u. Bij ons kiest u dus altijd voor lage gas en stroom tarieven. Bovendien krijgt u altijd een mooie welkomstbonus. Deze ontvangt u aan het einde van het contractjaar in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt uw welkomstbonus laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop. Doe er iets leuks mee!

Veelgestelde vragen

Overstappen van energie In uw huidige energiecontract staat de exacte looptijd van uw contract, waarbij de wettelijke opzegtermijn 30 dagen vóór het einde van de looptijd is. Binnen deze termijn mag u dus overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Uw huidige energiecontract wordt vervolgens 30 dagen na uw opzegging beëindigd.

Contractbreuk Bent u voor een vaste periode een energiecontract aangegaan met uw huidige energieleverancier? Dan kunt u uw contract 30 dagen vóór het einde van de looptijd opzeggen. Zegt u uw energiecontract eerder op? Dan wordt er een zogeheten opzegvergoeding in rekening gebracht, omdat u hiermee contractbreuk pleegt.

Overstappen energie en de opzegvergoeding Stapt u over naar energie van UnitedConsumers? Dan zorgen wij dat uw overstap zorgeloos geregeld wordt en zeggen wij uw huidige energiecontract voor u op. Heeft uw huidige energieleverancier een opzegvergoeding in rekening gebracht? Geen probleem! Die opzegvergoeding betalen wij voor u.

Hoe regel ik mijn overstap? Overstappen naar energie van UnitedConsumers is zo geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is energie aanvragen via onze website. Wij zeggen uw huidige energiecontract voor u op en zorgen dat u zorgeloos van energieleverancier kunt overstappen.

Energie besparen is makkelijker dan u denkt. Wij helpen u graag met onze energiebespaartips, zodat u meer overhoudt voor een leuker leven!

Energie besparen met apparaten Kies voor energiezuinige apparaten met een hoog energielabel. U herkent het energielabel aan de gekleurde balken, van groen (A, heel energiezuinig) tot rood (G, niet zuinig). Hoe zuiniger het apparaat, hoe minder energie het verbruikt.

Energie besparen door isolatie Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie. Het is daarom interessant om uw huis goed te isoleren. Zo bespaart u op uw maandelijkse energieverbruik en houdt u uw energiekosten laag.

Energie besparen met zonnepanelen Eén zonnepaneel wekt op jaarbasis ongeveer 200 kWh stroom op. Met voldoende zonnepanelen zou u dus uw volledige stroomverbruik kunnen opwekken. En dat heeft natuurlijk een positief effect op uw energierekening!

Meer energie bespaartips

Wij zorgen ervoor dat uw energie- aanvraag soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u het energiecontract kosteloos annuleren.
Wij zeggen uw oude energiecontract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een boete van uw huidige energieleverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
Rond de start van de levering ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de meterstanden automatisch uitgelezen.
Het is zover, u ontvangt nu energie met korting! Vanaf nu start u ook met besparen op uw energierekening. Via Mijn UnitedConsumers kunt u eenvoudig uw korting inzien én uitkeren.

Wanneer u beschikt over zonnepanelen en stroom teruglevert aan de energieleverancier, worden bij de periodieke meteropname zowel de meterstanden van de levering als van de teruglevering aan ons doorgegeven.

Op de jaarafrekening wordt vervolgens de teruglevering in mindering gebracht op de kosten van de energielevering. Dit wordt ook wel 'salderen' genoemd. Voor het vergoeden van dit gedeelte van uw teruggeleverde stroom hanteren wij dus hetzelfde tarief als u betaalt voor de levering van stroom. Indien u meer teruglevert dan verbruikt, ontvangt u voor het overige gedeelte het kale stroomtarief per teruggeleverde kWh. Dit is het leveringstarief zonder overheidsheffingen.

Indien er sprake is van een stroommeter die terugloopt bij het registreren van de teruglevering, wordt de teruglevering direct op de meter gesaldeerd. Het verbruik dat overblijft wordt door de energieleverancier gefactureerd op de jaarafrekening. Wanneer u zonnepanelen heeft, is het belangrijk dat u de teruglevering aanmeldt bij de netbeheerder. Ook wanneer u een salderende meter heeft. Het aanmelden van uw teruglevering kan via terugleveren.nl.

U betaalt maandelijks uw termijnbedrag aan ons. Hier is de welkomstbonus nog niet bij ingegrepen. Deze ontvangt u namelijk na één jaar in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo heeft u aan het einde van het jaar een mooi bedrag om te besteden. U kunt uw welkomstbonus vervolgens uit laten keren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop. Doe er iets leuks mee!

Liever persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig?
Wij staan voor u klaar!

Bel ons
040 235 05 60 (lokaal tarief)
Ons adres
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Energie met een mooie welkomstbonus, 100% Nederlandse groene stroom én de beste service!

Dat wilt u toch ook?

Bekijk mijn aanbod

Terug naar boven