TopImage

Bereken uw korting

U kunt het gemiddelde jaarverbruik aanpassen naar uw jaarverbruik
Stroom
Gas
Jaarverbruik
kWh
m3
Totale korting
(in 3 jaar)
340,00

Goedkope energie met € 340,00 korting

Goedkope energie en de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met korting! Voor goedkope energie hoeft u dus bijna niets te doen, want overstappen van energieleverancier is zo geregeld. Uw aansluiting blijft hetzelfde, dus u behoudt gewoon stroom en gas. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest. Krijgt u een opzegboete omdat u overstapt? Geen zorgen, die vergoeden wij voor u.

Altijd goedkope energie

Bij UnitedConsumers krijgt iedereen goedkope energie. Met onze Stapelkorting kan uw voordeel oplopen tot gemiddeld € 340,00 in drie jaar. En groene stroom die krijgt u bij ons tegen hetzelfde lage tarief. Wij kunnen u korting en groene stroom aanbieden doordat wij met de kracht van 500.000 deelnemers onderhandelen met onze energieproducent. Ook u kunt zich gratis bij ons aansluiten en profiteren van goedkope energie en de beste service. Wij zijn namelijk al meerdere malen uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland!

Energie vergelijken

UnitedConsumers houdt het graag simpel. Daarom kunt u snel en eenvoudig onze energie vergelijken. Wij helpen u de laagste energieprijzen te vinden, want er is altijd een energieproduct dat bij u past. Vergelijk energieleveranciers op kwaliteit, service en korting met onze handige energievergelijker. Goed voor elkaar.

Aanmelden >>

UnitedConsumers helpt u graag bij het vinden van betrouwbare en goedkope energie. Wilt u graag goede service en lage energieprijzen? Of vindt u vooral goede beoordelingen belangrijk? Met onze energievergelijker kunt u snel energieleveranciers vergelijken op onder andere service en kwaliteit. Helder en overzichtelijk.

UnitedConsumers energievergelijker

U kunt bij ons snel en gemakkelijk energie vergelijken. Wij maken binnen enkele seconden een vergelijking tussen de verschillende energieleveranciers. Zo ziet u in een oogopslag het verschil in service, kwaliteit en korting.

Vergelijk uw regioleverancier Vul uw postcode in en start de vergelijking met uw regioleverancier.

U kunt ook direct een vergelijking maken met Essent, NUON, Eneco, E.ON of Delta

UnitedConsumers Energie staat voor lage energieprijzen en goede service. Uw stroom en gas zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen dat u snel antwoord krijgt op al uw vragen. Mede door onze goede service zijn we al meerdere malen verkozen tot Beste Energieleverancier van Nederland.

Goedkope energie

Het maakt niet uit waar u woont, of hoeveel energie u verbruikt. Met onze Stapelkorting bent u altijd goedkoper uit:

  • Goedkoper dan regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Groene stroom bij UnitedConsumers

Als energieleverancier dragen wij graag bij aan een duurzame toekomst. UnitedConsumers Energie gebruikt onder andere wind- en waterkracht voor de productie van energie. Duurzaamheid vinden wij vanzelfsprekend. Daarom kiest u bij ons gratis voor groene stroom.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag en geven u persoonlijk advies over uw situatie. Uw e-mail beantwoorden we binnen één werkdag en als u ons belt krijgt u meteen een deskundige medewerker aan de lijn.

Telefoon:
040 - 235 05 60 (kies optie 2 voor energie)
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.00 - 21.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Overstappen is eenvoudig

Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Overstappen naar energie van UnitedConsumers is zo geregeld. Wij nemen contact op met uw huidige energieleverancier en beëindigen het contract. Als u een opzegboete krijgt, vergoeden wij deze voor u. Tijdens de overstapperiode merkt u niets, uw aansluiting blijft hetzelfde. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij zorgen voor een soepele overstap. Geen gedoe, wel de korting.

Aanmelden >>

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag over uw energierekening? Of wilt u wijzigingen doorgeven? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u zo snel mogelijk aan een goed antwoord. En dat blijft niet onopgemerkt. Dit jaar kwam UnitedConsumers Energie opnieuw als beste uit de test van Vereniging Eigen Huis. Met een gemiddelde waardering van 8,1 voor klanttevredenheid. Goed voor elkaar.

Zelf beslissen over uw korting

Voor de korting hoeft u niets te doen. U spaart automatisch via uw persoonlijke kortingstegoed en u ontvangt de korting wanneer u dat wilt. U kiest zelf of u de korting maandelijks of bijvoorbeeld net voor de vakantie uit laat betalen. We keren de korting rond de vijftiende van de maand uit. U ontvangt het bedrag gewoon in euro's op uw bankrekening.

Overstappen energie in 3 stappen

U kunt eenvoudig en veilig overstappen naar UnitedConsumers Energie.

1. Uw aanvraag voor energie van UnitedConsumers

Via onze website meldt u zich aan voor stroom en gas met korting. Kiest u voor Regiokorting, dan krijgt u 0,5 cent korting per kWh stroom en m3 gas. Met Stapelkorting loopt uw korting op tot wel € 340,00 in drie jaar! Wij verwerken uw aanvraag binnen 24 uur. Daarna ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging.

2. De leveringsovereenkomst

Wij sturen u per post de leveringsovereenkomst toe. U heeft 14 dagen bedenktijd om uw aanvraag te annuleren. Daarna maken wij uw overstap naar energie van UnitedConsumers in orde.

3. Uw overstap naar energie met korting

Wij zeggen het energiecontract bij uw huidige leverancier voor u op en vergoeden de opzegboete. De overstap is binnen enkele weken geregeld. Zo doen we dat.

Aanmelden >>

Energie met € 340,00 korting

Gemiddeld € 340,00 korting
Beste leverancier 2015
Volgens onderzoek GfK
Altijd korting op Energie
Kracht van 500.000 deelnemers