Energie met 10% korting

op de gemiddelde energieprijs
Postcode
Huisnummer
 • Actie: € 160,00 welkomstbonus
 • Bij stroom & gas 3 jaar vaste prijs
 • Unieke korting; bespaar jaarlijks op uw energie
Nog 22 dagen

Ruim 500.000 deelnemers gingen u voor

100% windenergie

Altijd 10% korting

Wij betalen uw opzegboete

Prijswinnende klantenservice!

Energie van UnitedConsumers Gas en elektra afsluiten én besparen op uw vaste lasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij berekenen iedere maand de gemiddelde energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt hier altijd 10% korting op, een welkomstbonus en uitstekende service.

Zo bent u altijd verzekerd van goedkope energie. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden. Wij regelen de rest.

Energie berekenen

Onze klanten beoordelen ons met een

8.8
10

Ze doen wat ze moeten doen

Een jaar lang probleemloos klant geweest. Eindafrekening mooi op tijd. Nu weer s een jaar ergens anders kijken. Wie weet kom ik nog s [...]

Richard Singelenberg, Utrecht

Energiecontract afsluiten?
Dit moet u weten

Gas Gas is duurder dan stroom en heeft u vaak nodig voor verwarming, warm water en om op te koken. Wilt u weten waar u voor betaalt en hoe gasprijzen opgebouwd zijn?

Stroom Stroom: daar maken we allemaal gebruik van. Hoe komt de stroomprijs tot stand en hoe werkt het dag-en nachttarief?

Energieverbruik Uw energieverbruik bepaalt uw maandelijkse kosten en heeft invloed op het milieu. Hoeveel energie verbruikt u en hoe kunt u hierop besparen?

Energieprijzen Hoe zijn de prijzen voor gas en elektra opgebouwd? Wij leggen u alles uit over vaste en variabele energieprijzen.

Energie vergelijken én 10% korting Energie vergelijken is altijd een goed idee. Daarom vergelijken wij maandelijks de energieprijzen voor u!

Onze prijs ligt dan ook altijd 10% onder de gemiddelde energieprijs van de 10 grootste energieleveranciers in Nederland. Zo bent u altijd voordelig uit!

Energie vergelijken

Energie afsluiten?

Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% groene stroom én 10% korting

Meest gekozen
Meest gekozen
3 jaar vaste prijs
stroom en gas

 • Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
 • € 160,00 welkomstbonus
1 jaar vaste prijs
stroom en gas

 • Weten waar u aan toe bent met een korte looptijd
 • Actie: € 20,00 welkomstbonus
1 jaar variabele prijs
stroom en gas

 • Variabele tarieven kunnen stijgen, maar ook dalen.
 • € 20,00 welkomstbonus

Energietarieven: kiest u voor vast of variabel?
In Nederland heeft u de keuze uit twee verschillende tarieven: vaste en variabele energieprijzen voor gas en stroom. De vaste energietarieven liggen gedurende het contract vast en veranderen niet. Variabele tarieven worden jaarlijks in januari en juli vastgesteld. Wilt u weten wat bij u past? Bekijk welk tarief aansluit op uw wensen.

Hoe werkt de korting?

Voor ruim 500.000 deelnemers kopen wij energie in. Het inkoopvoordeel dat we daarmee krijgen? Dat geven we aan u. Bij UnitedConsumers krijgt u namelijk 10% korting op de gemiddelde landelijke energieprijs. Deze unieke korting ontvangt u aan het einde van het contractjaar in uw online bespaartegoed. U kunt het laten uitkeren op uw bankrekening. Wanneer u dat uitkomt!
 • Actie: € 160,00 welkomstbonus
 • Bij stroom & gas 3 jaar vaste prijs
 • Unieke korting; bespaar jaarlijks op uw energie
Nog 22 dagen

Veelgestelde vragen

Overstapmoment In uw huidige energiecontract staat de exacte looptijd van uw contract, waarbij de wettelijke opzegtermijn 30 dagen vóór het einde van de looptijd is. Binnen deze termijn mag u dus overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Uw huidige energiecontract wordt vervolgens 30 dagen na uw opzegging beëindigd.

Contractbreuk Bent u voor een vaste periode een contract aangegaan met uw huidige leverancier? Dan kunt u uw contract 30 dagen vóór het einde van de looptijd opzeggen. Zegt u uw contract eerder op? Dan wordt er een zogeheten opzegvergoeding in rekening gebracht, omdat u hiermee contractbreuk pleegt.

Overstappen en opzegvergoeding Stapt u over naar UnitedConsumers? Dan zorgen wij dat uw overstap zorgeloos geregeld wordt en zeggen wij uw huidige contract voor u op. Heeft uw huidige energieleverancier een opzegvergoeding in rekening gebracht? Geen probleem! De opzegvergoeding betalen wij voor u.

Hoe regel ik mijn overstap? Overstappen naar UnitedConsumers is zo geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is uzelf aanmelden via onze website. Wij zeggen uw huidige energiecontract voor u op en zorgen dat de overstap zorgeloos verloopt.

Energie besparen is makkelijker dan u denkt. Wij helpen u graag met onze bespaartips, zodat u meer overhoudt voor een leuker leven!

Energie besparen met apparaten Kies voor energiezuinige apparaten met een hoog energielabel. U herkent het energielabel aan de gekleurde balken, van groen (A+++, heel energiezuinig) tot rood (D, niet zuinig). Hoe zuiniger het apparaat, hoe minder energie het verbruikt.

Energie besparen door isolatie Een goed geïsoleerde woning verbruikt minder energie. Het is daarom interessant om uw huis goed te isoleren. Zo bespaart u op uw maandelijkse energieverbruik en houdt u uw energiekosten laag.

Energie besparen met zonnepanelen Eén zonnepaneel wekt op jaarbasis ongeveer 200 kWh stroom op. Met voldoende zonnepanelen zou u dus uw volledige stroomverbruik kunnen opwekken. En dat heeft natuurlijk een positief effect op uw energierekening!

Meer energie bespaartips

Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvangt u de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt u kosteloos annuleren.
Wij zeggen het contract voor u op. Daarbij houden we rekening met de door u gewenste startdatum. Ontvangt u een boete van uw huidige leverancier? Dan vergoeden wij deze in de meeste gevallen voor u. Bekijk hiervoor uw productvoorwaarden.
Rond de start van de levering ontvangt u een e-mail voor het doorgeven van uw meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand uw energieverbruik start. Heeft u een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.
Het is zover, uw levering start! Vanaf nu start u ook met besparen op uw energierekening. Via Mijn UnitedConsumers kunt u eenvoudig uw korting inzien én uitkeren.

Wanneer u beschikt over zonnepanelen en stroom teruglevert aan het net, worden bij de periodieke meteropname zowel de meterstanden van de levering als van de teruglevering aan ons doorgegeven.

Op de jaarnota wordt vervolgens de teruglevering in mindering gebracht op de kosten van de levering. Dit wordt ook wel 'salderen' genoemd. Voor het vergoeden van dit gedeelte van uw terug geleverde stroom hanteren wij dus hetzelfde tarief als u betaalt voor de levering van stroom. Indien u meer teruglevert dan verbruikt, ontvangt u voor het overige gedeelte het kale tarief per terug geleverde kWh. Dit is het leveringstarief zonder overheidsheffingen.

Indien er sprake is van een stroommeter die terugloopt bij het registreren van de teruglevering, wordt de teruglevering direct op de meter gesaldeerd en het verbruik dat overblijft wordt door de energieleverancier gefactureerd op de jaarnota. Wanneer u zonnepanelen heeft, is het belangrijk dat u de teruglevering aanmeldt bij de netbeheerder. Ook wanneer u een salderende meter heeft. Het aanmelden van uw teruglevering kan via terugleveren.nl.

U betaalt maandelijks uw termijnbedrag. Hier is de korting nog niet bij ingegrepen. Deze ontvangt u namelijk, samen met uw welkomstbonus, na één jaar in uw online bespaartegoed. Zo heeft u aan het einde van het jaar een mooi bedrag om te besteden. Doe er iets leuks mee!

Liever persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig?
Wij staan voor u klaar!

Bel ons
040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn
Mail ons
energie@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag
Ons adres
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Goedkope energie, 100% groene stroom én de beste service!

Waar wacht u nog op?

Bereken maandbedrag

Terug naar boven