Goedkope energie met een kado

Wist u dat uw stroom en gas goedkoper kunnen? Bij UnitedConsumers Energie zijn we blij met u als klant en daarom profiteert u altijd van extra voordeel. Onze energie-experts berekenen elke maand het gemiddelde energietarief van de tien grootste energieleveranciers. Op dat gemiddelde krijgt u van ons 10% korting, zolang uw contract loopt. Daar bovenop krijgt u nog een welkomstbonus van € 20,00. Bij een driejarig contract kan uw voordeel oplopen tot € 270,00! Het voordeel kunt u uit laten keren op uw bankrekening of u zoekt een kado uit in onze Kadoshop. Goed voor elkaar.

Kado’s waar u energie van krijgt

Besparen op energie is heel eenvoudig. U hoeft zich alleen maar aan te melden, de rest regelen wij. Gemakkelijk, toch? Stroom en gas met korting is zo geregeld. De korting krijgt u gestort in uw persoonlijke bespaartegoed en kunt u op elk moment uit laten keren. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een kado uit te kiezen in onze Kadoshop.

Altijd goedkoper uit met UnitedConsumers

  • Een zorgeloze overstap
  • Standaard 100% windenergie
  • Beste service: winnaar Opiness Award 2019
  • Altijd het beste energieaanbod voor uw situatie
  • Warm welkom: u ontvangt altijd een welkomstbonus van € 20,00
  • Super voordelig: u krijgt altijd 10% korting op het gemiddelde vaste energietarief van de tien grootste energieleveranciers van Nederland.

Direct aanmelden

Kado en service gaan gewoon samen

Aanmelden voor energie met een kado is niets nieuws. Veel energieleveranciers doen het al jaren. En de kado’s variëren nogal. Van Android tablets en iPads tot cadeaubonnen, zonnepanelen en korting op stroom en gas. Ook in de UnitedConsumers Kadoshop vindt u altijd wel een kado dat bij u past.

Bij UnitedConsumers vinden we die korting op stroom en gas echter heel normaal. Uw voordeel oplopen tot maar liefst € 270,00 in drie jaar! Bovendien is energie van UnitedConsumers altijd groen en daarvoor betaalt u nooit iets extra.