Goedkope energie met een kado

Uw stroom en gas kunnen goedkoper. Bij UnitedConsumers Energie profiteert u altijd van goedkope energie en zijn wij blij met u als klant. Daarom krijgt u gegarandeerd een welkomstbonus van € 70,00, ongeacht welk energiecontract u kiest. Daarbij ontvangt u bij 3 jaar wind mee en Altijd wind mee extra korting. Ook kunt u regelmatig gebruikmaken van een mooie kado actie bij uw aanmelding voor goedkope energie van UnitedConsumers. Natuurlijk helemaal gratis. Goed voor elkaar.

Kado’s waar u energie van krijgt

Besparen op energie is heel eenvoudig. U hoeft zich alleen maar aan te melden, de rest regelen wij. Gemakkelijk, toch? Stroom en gas met korting is zo geregeld. Een gratis kado maakt het helemaal compleet.

Altijd goedkoper uit met Stapelkorting

  • Een zorgeloze overstap
  • Standaard 100% windenergie
  • Beste service: winnaar Opiness Award 2017
  • Altijd het beste energieaanbod voor uw situatie
  • Warm welkom: u ontvangt altijd een welkomstbonus van € 70,00

Direct aanmelden

Kado en service gaan gewoon samen

Aanmelden voor energie met een kado is niets nieuws. Veel energieleveranciers doen het al jaren. En de kado’s variëren nogal. Van Android tablets en iPads tot cadeaubonnen, zonnepanelen en korting op stroom en gas.

Bij UnitedConsumers vinden we die korting op stroom en gas echter heel normaal. Met onze Altijd wind mee kan uw voordeel oplopen tot maar liefst €310,00 in drie jaar! Bovendien is energie van UnitedConsumers altijd groen en daarvoor betaalt u nooit iets extra.