TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Goedkope energie met een kado

Uw stroom en gas kunnen goedkoper. Bij UnitedConsumers Energie profiteert u altijd van 1,00 cent extra korting op de energietarieven van uw regioleverancier. Deze korting is natuurlijk al een kado op zich. Maar wij vinden dat u wel eens een extraatje verdient. Daarom kunt u regelmatig gebruikmaken van een mooie kado actie bij uw aanmelding voor goedkope energie van UnitedConsumers. Natuurlijk helemaal gratis. Goed voor elkaar.

Kado’s waar u energie van krijgt

Besparen op energie is heel eenvoudig. U hoeft zich alleen maar aan te melden, de rest regelen wij. Gemakkelijk, toch? Stroom en gas met korting is zo geregeld. Een gratis kado maakt het helemaal compleet.

Altijd goedkoper uit met Stapelkorting

  • Goedkoper dan regioleverancier: leveringstarieven met 1,00 cent korting.
  • Korting op energiekosten: verbruikskorting gemiddeld € 60,00 per jaar.
  • Warm welkom: u ontvangt een welkomstbonus van € 70,00.
  • Vaste korting: ieder jaar een vast voordeel van € 30,00.
  • Lage prijs: gemiddeld € 340,00 korting in drie jaar.

Direct aanmelden

Kado en service gaan gewoon samen

Aanmelden voor energie met een kado is niets nieuws. Veel energieleveranciers doen het al jaren. En de kado’s variëren nogal. Van Android tablets en iPads tot cadeaubonnen, zonnepanelen en korting op stroom en gas.

Bij UnitedConsumers vinden we die korting op stroom en gas echter heel normaal. Met onze Stapelkorting kan uw voordeel oplopen tot maar liefst €340,00 in drie jaar! Bovendien is energie van UnitedConsumers altijd groen en daarvoor betaalt u nooit iets extra.