Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Energieleveranciers Nederland

Energieleveranciers leveren stroom en gas in uw woning. In Nederland bent u vrij om zelf energieleveranciers te vergelijken en zelf een energiecontract af te sluiten. Dat is handig, want door energieleveranciers te vergelijken vindt u altijd de beste energieleverancier voor u! 


Energieleveranciers Nederland

Als u op zoek bent naar de beste energieleverancier, dan heeft u de keuze uit tientallen verschillende energieleveranciers in Nederland. Daarom is het handig om te weten waar u op moet letten bij het zoeken van een nieuwe energieleverancier. Goed om te weten: in heel Nederland zijn energieleveranciers actief. Het maakt dus niet uit waar u woont, u krijgt altijd energie geleverd.


Energieleveranciers vergelijken

Het is altijd een goed idee om energieleveranciers met elkaar te vergelijken. In Nederland mogen energieleveranciers namelijk zelf hun (variabele) tarieven bepalen. Bovendien mogen energieleveranciers zelf bepalen of zij een welkomstbonus geven en in welke vorm zij dat doen. Door energieleveranciers met elkaar te vergelijken, komt u dus altijd tot op de beste en meest voordelige deal.

Heeft u geen gas in uw woning? Dan is het mogelijk om enkel stroom te vergelijken. Andersom geldt ook dat op het moment u zelf uw stroom opwekt, het mogelijk is om enkel gas te vergelijken


Energieleveranciers tarieven

Hoewel de energieprijs veel vaste kosten kent - zoals de kosten van de netbeheerder, energiebelasting en btw - kunnen energieleveranciers grotendeels zelf de leveringskosten van de energie bepalen. Hoeveel u aan uw energieleverancier betaalt, is onder andere afhankelijk van:


Kiezen voor energieleverancier UnitedConsumers

Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is een overstap naar UnitedConsumers een uitstekende keuze. Onze energieprijs ligt namelijk 10% lager dan de Gemiddelde Landelijke Energieprijs. Bovendien ontvangt u altijd een aantrekkelijke welkomstbonus. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

 

UnitedConsumers Energie

1 jaar vaste prijs
stroom en gas


 • Altijd 10% goedkoper dan de GLE
   
 • Het voordeel van een korte looptijd
   
 • Inclusief aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bereken mijn korting

 

UnitedConsumers Energie

3 jaar vaste prijs
stroom en gas


 • Altijd 10% goedkoper dan de GLE
   
 • Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
   
 • Inclusief aantrekkelijke welkomstbonus
   

Bereken mijn korting

 
Terug naar boven