Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Energieleveranciers Nederland

Energieleveranciers leveren stroom en gas in uw woning. In Nederland bent u vrij om zelf energieleveranciers te vergelijken en zelf een energiecontract af te sluiten. Dat is handig, want door te vergelijken vindt u altijd de beste energieleverancier die uitstekend bij u past! 


Energieleveranciers Nederland

Als u op zoek bent naar de beste energieleverancier, dan heeft u in Nederland keuze uit tientallen verschillende energieleveranciers. Een nieuwe energieleverancier kiezen kan daardoor misschien een lastige klus lijken. Daarom is het handig om te weten waar u op moet letten bij het zoeken van een nieuwe energieleverancier.

Welke energieleverancier kiezen?

Wat het wel ook stuk gemakkelijker maakt, is dat energieleveranciers in heel Nederland kunnen leveren - het maakt dus niet uit waar u woont! Het is sowieso altijd goed om energieleveranciers te vergelijken. Zij mogen namelijk grotendeels zelf hun prijzen bepalen. 


Energieleveranciers tarieven

Hoewel de energieprijs veel vaste kosten kent - zoals de kosten van de netbeheerder, energiebelasting en btw - kunnen energieleveranciers grotendeels zelf de leveringskosten van de energie bepalen. Hoeveel u aan uw energieleverancier betaalt, is onder andere afhankelijk van:


Korting op de Gemiddelde Landelijke Energieprijs

Besparen op uw vaste lasten is fijn, want zo houdt u meer over voor een leuker leven! Sluit daarom een energiecontract af bij UnitedConsumers. Bij ons krijgt u namelijk altijd standaard 10% korting op de Gemiddelde Landelijke Energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. Bekijk onze energie acties:

1 jaar vaste prijs
gas en stroom

energie ico


vink Weten waar u aan toe bent met een korte looptijd
vink Een aantrekkelijke welkomstbonus

Bereken mijn tarief 

 

3 jaar vaste prijs
gas en stroom

energie ico


vink Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
vink Een aantrekkelijke welkomstbonus

Bereken mijn tarief 

 

1 jaar variabele prijs
gas en stroom

energie ico


vink Variabele tarieven kunnen stijgen, maar ook dalen
vink Een aantrekkelijke welkomstbonus

Bereken mijn tarief