Contact
Mijn UnitedConsumers

Beste Energieleverancier 2018

Vanaf 2008 hebben wij een eigen leveranciersvergunning gekregen voor energie. UnitedConsumers Energie werd hiermee een feit. Wij zijn er trots op dat we sinds die tijd voor UnitedConsumers Energie een aantal mooie nominaties en prijzen in ontvangst hebben mogen nemen. Regelmatig worden klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd waarin u kunt aangeven wat u van uw energieleverancier vindt. Uw mening telt en daar zijn we blij mee!

Uw energie is bij ons in goede handen

Heeft u vragen over uw energierekening? Of wilt u een wijziging doorgeven? Wij zorgen dat u snel geholpen wordt, want goede service is bij ons vanzelfsprekend. Heldere uitleg en persoonlijk advies. Dat is wat we doen.

Uw UnitedConsumers Energie voordelen

Aanmelden

Beoordelingen UnitedConsumers Energie

GfK Energy Award

UnitedConsumers Energie mag zich in 2015 de Beste Energieleverancier van Nederland noemen. Al zes jaar op rij staan we in de top 3 van beste energieleveranciers. In 2008, 2012 en 2014 kreeg UnitedConsumers Energie de hoogste waardering en won de GfK Energy Award.

Vereniging Eigen Huis

Energieleveranciers worden ieder jaar door de leden van Vereniging Eigen Huis beoordeeld op het gebied van kwaliteit, service en klanttevredenheid. Met twee keer een tweede plaats en in 2012 en 2013 een eerste plaats in het Klanttevredenheidsonderzoek zijn we erg tevreden!

Consumentenbond

De Consumentenbond is een organisatie van en voor consumenten. Zij testen en vergelijken allerlei producten en diensten. In het onderzoek van 2014 en van 2015 naar de beste energieleverancier is UnitedConsumers Energie als beste naar voren gekomen.

Beste Energiemaatschappij Preferenso

In 2014 heeft UnitedConsumers Energie de Preferenso Service Award gewonnen. Meer dan 100 consumenten lieten een beoordeling achter en gaven een gemiddeld rapportcijfer van 8,5.

Uw energieleverancier gas en stroom

Lage energietarieven en de beste service, dat is waar wij voor staan. Zo kunt u eenvoudig besparen. Wij zorgen ervoor dat u gas en stroom ontvangt, zonder problemen. Bovendien kost groene stroom bij ons niets extra. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Zo krijgt u meer energie van de leuke dingen in het leven.

Wij zijn er voor u

Voor al uw vragen of opmerkingen over energie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Geen zorgen over contracten of overstappen naar energie van UnitedConsumers. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest voor u. Een scherpe prijs en goede service gaan bij ons gewoon samen.

Kies ook voor de beste energieleverancier

Terug naar boven