Goedkoop tanken in Beilen

Over Beilen

Beilen is een dorp in het midden van de provincie Drenthe. Door zijn ligging wordt het dorp ook wel het Hart van Drenthe genoemd.

Dagje uit in Beilen

Beilen is onderdeel van de Drentse Hooglanden. Dit natuurgebied leent zich uitstekend voor een mooie wandel- of fietstocht. Ten zuiden van Beilen ligt het natuurgebied Terhorsterzand. Ook hier kunt u van de mooie en gevarieerde omgeving genieten.

De Stefanuskerk in Beilen is gebouwd rond de 15e eeuw. De kerk werd als rooms-katholieke kerk gesticht, maar behoort tegenwoordig tot de protestante gemeenschap. Het kerkgebouw is een rijksmonument. In de omgeving van Beilen vindt u ook veel overnachtingsmogelijkheden, waaronder een bungelowpark, diverse hotels en bed&breakfasts.

Tanken met korting in Beilen

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Beilen met korting bij tankstation Q8 De Mussels aan de Rijksweg A28. U tankt hier diesel, benzine en lpg met korting.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u ook in de provincie Drenthe met korting.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof