Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Bergeijk

Over Bergeijk

Bergeijk is het grootste dorp in de Noord-Brabantse gemeente Bergeijk. Het dorp telt bijna 9000 inwoners. De oudste benaming voor Bergeijk is Echa. Het wordt aangenomen dat de huidige naam voortkomt uit de verering van een eik op een heuvel, een zogenaamd boomheiligdom.

Bezienswaardigheden in Bergeijk

Wanneer u geïnteresseerd bent in historie dan bent u in Bergeijk aan het juiste adres. In het Teutenhuis in Bergeijk vindt u meerdere musea onder één dak. Een archeologische museum Eicha, Museum De Sigarenmaker en Heemkundekring Bergeijk. In dit gebouw bevindt zich ook het VVV kantoor van Bergeijk. Zo zitten alle diensten voor toerisme, cultuurhistorie, en recreatie op één plek.

Architectuur in Bergeijk

Voor architectonische hoogstandjes is Bergeijk de uitgelezen bestemming. Bergeijk staat namelijk ook wel bekend als Rietvelddorp. Rietveld ontwierp onder andere het pand van Weverij de Ploeg ten noorden van het centrum. Deze fabriek wordt omringd door een tuin die is ontworpen door de bekende tuinarchitect Mien Ruys. In dit park staat een klok op een zuil ontworpen door Rietveld. Ook ontwierp hij een wachthuisje voor de bushalte en twee woningen aan de Eikendreef en Fazantlaan. Genoeg architectuur dus om een dag mee te vullen.

Goedkoop tanken in Bergeijk

U kunt met korting tanken in Bergeijk bij de volgende tankstations:

A
Eijkereind 85
5571EB BERGEIJK

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof