Goedkoop tanken in Burgum

Over Burgum

Burgum, ook wel Bergum genoemd, is een dorp in het midden van de provincie Friesland. Het dorp telt ongeveer 10.000 inwoners.

Dagje uit in Burgum

De Kruiskerk in Bergum is het bezoeken waard. In de 12e eeuw werd de kerk gesticht en in de eeuwen erna steeds uitgebreid. U vindt in Burgum ook Streekmuseum Volkssterrenwacht. Hier kunt u op vrijdag gebruik maken van de telescopen en een cursus sterrenkunde voor beginners volgen.

Het dorp ligt aan het Bergumermeer, een populair watersportgebied. U vindt er ook verschillende jachthavens waar u met uw boot aan kunt meren. Het zeilboottype BM is naar het Bergumermeer genoemd. Aan het meer is ook een camping gelegen.

Goedkoop tanken in Burgum

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Burgum met korting bij tankstation Total Bergum aan de Noordersingel. Hier tankt u de hele week diesel en benzine met korting.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof