Goedkoop tanken in Damwoude

Over Damwoude

De officiële, Friese, naam van Damwoude is Damwâld. Het dorp ligt in het noorden van de provincie Friesland.

Dagje uit in Damwoude

Damwoude ligt midden in de Dokkumer Wouden. Een uitstekende locatie voor een mooie wandeling. Maar ook voor een dagje aan het water kunt u in het Friese Damwoude terecht. U kunt met de kano of op een fluisterboot genieten van de unieke natuur in het gebied.

De echte natuurliefhebber gaat een dagje wadlopen in Noordoost Friesland. Als u over de bodem van de Waddenzee loopt, komt u zeehonden, mosselbanken en andere diertjes tegen. Bent u benieuwd hoe het leven rond 1900 er in de Friese Wouden uitzag? Breng dan een bezoekje aan museum ‘De Sûkerei’. Vanuit het museum worden er ook wandel- en fietstochten door de Friese Wouden georganiseerd.

Goedkoop tanken in Damwoude

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Damwoude met korting bij tankstation Gulf Damwoude aan de Hoofdweg. Hier tankt u diesel, benzine en lpg met korting. Het tankstation is iedere dag van de week geopend.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof