Goedkoop tanken in Den Helder

Den Helder is de meest noordelijke gemeente van Noord-Holland. Het gebied waarin de gemeente ligt wordt ook Kop van Noord-Holland of Noordkop genoemd.

Den Helder is de thuisbasis van de Koninklijke Marine. De meeste schepen van de Marine liggen in de haven van Den Helder. Naast de stad Den Helder zijn Nieuw-Den Helder, De Schooten en de Helderse binnenstad de belagnrijkste delen van de gemeente.

De stad Den Helder heeft in het begin van de 21e eeuw een vernieuwing van de binnenstad doorgemaakt. En centrum van het stadshart zal een compleet ander gezicht krjigen met de toepassing van de thema’s zee, water, haven en schepen.

Bezienswaardigheden in Den Helder

  • Fort Kijkduin, in opdracht van Napoleon Bonaparte gebouwd
  • Koninklijk Instituut voor de Marine
  • Stelling Den Helder

Evenementen in Den Helder

Ieder jaar worden in Den Helder de Marinedagen van de Koninklijke Marine georganiseerd. De Marinedagen vinden meestal in juli plaats. Er zijn schepen, Lynx-helikopters, landingsvaartuigen te zien en troepen van het Korps Mariniers. In 2013 werd het jubileumjaar gevierd in teken van 525 jaar van georganiseerde Zeemacht in Nederland. 

Goedkoop tanken in Den Helder

In Den Helder kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof