Goedkoop tanken in Dordrecht

Over Dordrecht

Dordrecht is een Zuid-Hollandse stad met ongeveer 120.000 inwoners. Onder inwoners van de stad wordt de plaats ook vaak Dordt genoemd.

Bezienswaardigheden in Dordrecht

Dat Dordrecht in de middeleeuwen een belangrijke stad en handelsplaats was is nog altijd te zien in de binnenstad. Zo biedt de Hofstraat u een uniek kijkje in het verleden. De huizen in deze straat hebben een typische Dordtse gevel: een eigen geveltype dat in de 16e eeuw werd ontwikkeld. Op het Scheffersplein kunt u genieten van de monumentale panden terwijl u heerlijk op een terrasje zit.

Evenementen in Dordrecht

In december vindt u in Dordrecht de grootste kerstmarkt van Nederland. Tegen een achtergrond van monumentale panden staan in het historisch hart en langs de binnenhaven van Dordrecht ruim 200 kraampjes opgesteld. De markt wordt opgeluisterd door live kerstmuziek en bij een van de vele eetstalletjes kunt u heerlijke warme beenham, erwtensoep of chocolademelk krijgen. Ook is er een ijsbaan aanwezig en kunt u meedoen met de welbekende Christmas sing-a-long.

Goedkoop tanken in Dordrecht

In Dordrecht kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Haan De Staart en Haan POstiljon. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof