Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Eindhoven

Eindhoven, de stad van techniek, design en moderne architectuur. De stad is met ongeveer 220.000 inwoners de vijfde stad van Nederland en de grootste stad van Noord-Brabant. Ondanks haar grootte is Eindhoven toch een erg groene stad. De groenste van zowel de vijf grootste steden van Nederland als van de vijf grootste Brabantse steden.

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Voor de liefhebber van moderne architectuur is Eindhoven ‘the place to be’. Van de Blob tot het Evoluon en de Admirant, Eindhoven loopt qua architectuur beslist voorop. Het is dan ook niet voor niks dat de binnenstad van Eindhoven tot Beste Binnenstad 2011-2013 is verkozen.

Ook de museumbezoeker komt in Eindhoven aan zijn trekken. Naast de industriële musea zoals het Daf museum en het Philips museum is het Van Abbemuseum voor de moderne kunst ook zeker een bezoekje waard. Het Historisch openlucht museum in de Genneper parken legt de nadruk op de ijzertijd en de middeleeuwen in Brabant.

Uitgaan in Eindhoven

Eindhoven heeft een rijk uitgaansleven. Zo is het Stratumseind met zijn meer dan 50 horecagelegenheden een populair uitgaansgebied onder jongeren. Pakt u liever een terrasje dan dat u in de kroeg staat? Dan moet u op de Markt zijn. In de Dommelstraat, die aansluit op het Stationsplein, vindt u clubs, cocktailbars, restaurants en poppodium de Effenaar.

Evenementen in Eindhoven

Elk jaar worden er veel evenementen georganiseerd in Eindhoven. Een paar van deze evenementen doen de naam Eindhoven Lichtstad eer aan. Een voorbeeld hiervan is de Lichtjesroute, een route met verlicht ornamenten ten ere van de bevrijding die vanaf 18 september drie weken lang te rijden is. Een ander voorbeeld is het GLOW festival dat in november plaatsvindt. Dit internationale lichtkunst festival trekt jaarlijks ongeveer 400.000 bezoekers.

Goedkoop tanken in Eindhoven

U kunt met korting tanken in Eindhoven bij de volgende tankstations:

A
Hastelweg 155 A
5652CJ EINDHOVEN
B
Joris Minnestraat 2
5623ER EINDHOVEN
C
Eisenhowerlaan 11
5631NR EINDHOVEN
D
Huizingalaan 2
5625GS EINDHOVEN
E
Aalsterweg 135
5644RA EINDHOVEN
F
Vredeoord 2A
5626NA EINDHOVEN
G
Sint Bonifaciuslaan 83
5643NB EINDHOVEN
H
Jeroen Boschlaan 5
5642AP EINDHOVEN
I
Oude Bosschebaan 56
5624AA EINDHOVEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof