TopImage
Tanken met korting

Elburg

Goedkoop tanken in Elburg

Vraag de UnitedConsumers tankkaart aan om goedkoop te tanken in Elburg en omgeving. U krijgt met deze tankkaart korting op iedere tankbeurt. Zo bespaart u altijd op uw tankkosten, waardoor u meer overhoudt voor leukere dingen. Wilt u ook goedkoop tanken in Elburg, vraag de tankkaart dan direct aan. U verdient meer.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in elburg bij de volgende tankstations:

A
Havenkade 2
8081GP ELBURG

Over Elburg

Elburg is een plaats in de provincie Gelderland en ligt aan het Veluwemeer en het Drontermeer. Elburg heeft een kleine 12.000 inwoners. Het bijzondere aan Elburg is het vrijwel rechte stratenplan, wat afkomstig is uit de middeleeuwse vesting. Deze vestingstad kreeg grachten, verdedigingsmuren en verdedigingstorens. Hiervan is nu nog een groot deel te zien.

Bezienswaardigheden Elburg

Doordat Elburg een vestingstad is uit de 14e eeuw, heeft het nog veel bouwwerken en kenmerken uit deze vestingtijd. De verdedigingswerken zijn dan ook een bezoek waard en trekken ieder jaar veel toeristen. De Vischpoort (stadspoort), de vestingwallen en stadsmuren zijn intact gebleven omdat in het begin van de twintigste eeuw ervoor werd gekozen om niet te bouwen in de stad, maar buiten de stad. Naast de vestingwerken is de voormalige synagoge ook een bezoek waard. Deze oude Joodse synagoge is nu een museum over de Joodse gemeenschap van Elburg en Nederland.

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations