TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Enter

Over Enter

Het Overijsselse plaatsje Enter ligt aan de rivier de Regge, in het westen van Twente. Enter is als dorp onderdeel van de gemeente Wierden, een dorp waar de bewoners trots op zijn. De Entenaren worden ook wel de dwarsliggers genoemd: de tradities zijn heel eigen en ook het dialect wijkt duidelijk af van de dorpen in de buurt.

Bezienswaardigheden in Enter

De historische bezienswaardigheden van Enter zijn voornamelijk te vinden rond het centrale plein, het oude dorpsplein en de Brink. Naast de oude boerderij van Buisjan, vindt u hier het Klompen- en Zompenmuseum. Vlakbij het museum is ook één van de belangrijkste toeristische attracties te zien: ’s werelds grootste houten klomp!

Evenementen in Enter

In de zomer komt het verleden van Enter helemaal tot leven. Er is een jaarlijkse ganzenmarkt, er worden demonstraties gegeven in de kunst van klompenmaken en er zijn rondvaarten te maken met een traditionele platte boot: de Enterse zomp.

Goedkoop tanken in Enter

In Enter kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Gulf Enter . Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:

> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations