Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Groesbeek

Groesbeek is een gemeente in het zuidoosten van de provincie Gelderland en telt ongeveer 19.000 inwoners.

Over Groesbeek

Groesbeek werd al in de Romeinse tijd bewoond, zo blijkt uit opgravingen. In 1944 landden in Groesbeek duizenden parachutisten in het kader van Operatie Market Garden. Helaas mislukte het plan om voor Kerstmis 1944 de Tweede Wereldoorlog te beëindigen en werden delen van Groesbeek ernstig verwoest.

Bezienswaardigheden in Groesbeek

Bezoek op een regenachtige dag eens het Nationaal Bevrijdingsmuseum of het Afrika Museum in Groesbeek. Ook het Museumpark Orientalis is de moeite van een bezoekje waard. Wel met mooi weer, want het museum op het gebied van cultuur en religie ligt in de open lucht. Ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken in Groesbeek. Mooi afwisselende wandel- en fietsroutes leiden u door het heuvellandschap en de bossen, of langs een van de Groesbeekse wijngaarden. Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen, in Groesbeek vindt u namelijk het hele jaar door interessante vogels.

Evenementen in Groesbeek

Ieder jaar vinden in Groesbeek een aantal leuke evenementen plaats. De Nederlandse Wijnfeesten, de Groesbeekse Barre Barrentocht of de Zevenheuvelenloop, er is altijd wel iets te beleven in Groesbeek.

Goedkoop tanken in Groesbeek

Er zijn geen deelnemende tankstations in Groesbeek waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof