Goedkoop tanken in Groesbeek

Groesbeek is een gemeente in het zuidoosten van de provincie Gelderland en telt ongeveer 19.000 inwoners.

Over Groesbeek

Groesbeek werd al in de Romeinse tijd bewoond, zo blijkt uit opgravingen. In 1944 landden in Groesbeek duizenden parachutisten in het kader van Operatie Market Garden. Helaas mislukte het plan om voor Kerstmis 1944 de Tweede Wereldoorlog te beëindigen en werden delen van Groesbeek ernstig verwoest.

Bezienswaardigheden in Groesbeek

Bezoek op een regenachtige dag eens het Nationaal Bevrijdingsmuseum of het Afrika Museum in Groesbeek. Ook het Museumpark Orientalis is de moeite van een bezoekje waard. Wel met mooi weer, want het museum op het gebied van cultuur en religie ligt in de open lucht. Ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken in Groesbeek. Mooi afwisselende wandel- en fietsroutes leiden u door het heuvellandschap en de bossen, of langs een van de Groesbeekse wijngaarden. Vergeet uw verrekijker niet mee te nemen, in Groesbeek vindt u namelijk het hele jaar door interessante vogels.

Evenementen in Groesbeek

Ieder jaar vinden in Groesbeek een aantal leuke evenementen plaats. De Nederlandse Wijnfeesten, de Groesbeekse Barre Barrentocht of de Zevenheuvelenloop, er is altijd wel iets te beleven in Groesbeek.

Goedkoop tanken in Groesbeek

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Total Groesbeek aan de Nieuweweg. U kunt hier op maandag tot en met zondag benzine, diesel of lpg tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof