Hasselt

Goedkoop tanken in Hasselt

U kunt goedkoop tanken in Hasselt met uw UnitedConsumers tankkaart. Met deze tankkaart krijgt u korting op iedere tankbeurt. Zo bespaart u altijd eenvoudig op tanken. U hoeft bij de kassa alleen uw tankkaart te laten zien. Woont of werkt u in of nabij Hasselt? Vraag dan de UnitedConsumers tankkaart aan en start direct met goedkoop tanken in Hasselt. Geen gedoe, wel het voordeel.

Start met goedkoop tanken in Hasselt

U kunt met korting tanken in hasselt bij de volgende tankstations:

A
Vaartweg 6
8061AE HASSELT

Over Hasselt

Hasselt is een plaats in Overijssel en heeft bijna 7.000 inwoners. De plaats ligt aan het Zwarte Water en de Dedemsvaart. Vroegere inwoners gingen op de zandruggen aan de rivier wonen, waardoor nu enkele straten nog hoger liggen dan andere.

Bezienswaardigheden Hasselt

Hasselt heeft veel bezienswaardigheden voor een klein dorp. De middeleeuwse Grote Kerk of Sint-Stephanuskerk is gebouwd in de veertiende eeuw en daarmee een echt hoogtepunt van het dorp. De Katholieke Sint-Stefanuskerk stamt uit de jaren '30, maar doet niet onder voor de andere kerk met zijn gave kruiswerk en buitenkapel. Bent u liefhebber van kloosters? Dan is Hasselt een bezoek waard dankzij het prachtig middeleeuwse Mariaconvent. De negentiende eeuwse korenmolen De Zwaluw is nog helemaal bewaard gebleven en tevens een bezoek waard. Daarnaast heeft Hasselt nog enkele verdedigingswerken zoals restanten van de oude stadsmuur, een stadspoort en bastions.