TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Heerlen

Over Heerlen

Heerlen is een Limburgse stad met ongeveer 89.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Heerlen

Heerlen is groot geworden dankzij de mijnindustrie. In de nabijgelegen mijnen werd voornamelijk steenkool gewonnen. Dankzij deze industrie nam de bevolking in korte tijd explosief toe. Omdat deze mensen gehuisvest moesten worden, hebben de historische gebouwen plaats moeten maken voor woningen.

Dankzij de steenkolenindustrie staat in Heerlen nu wel het Nederlands Mijnmuseum. Dit museum is gehuisvest in een oud schachtgebouw. In het museum leert u alles over de mijnbouwhistorie. Er zijn tal van ondergrondse gebruiksvoorwerpen en materialen te zien. Ook voor kinderen is dit een leuk museum. Zij kunnen bijvoorbeeld via een spelprogramma kolenwagentjes uit de mijn naar boven halen.

Evenementen in Heerlen

In Heerlen vinden regelmatig culturele evenementen plaats, zoals het Dutch Mountain Film Festival en het tiendaagse cultureel zomerfestival Cultura Nova. Het jaarlijks terugkerende International Breakdance Event wordt ook in Heerlen georganiseerd.

Ook worden er ieder jaar een aantal muziekevenementen georganiseerd, onder andere het meerdaagse popfestival Booch! en het Orlando Festival met zomerse kamermuziek. Iedere tweede dinsdag van de maand kunt u naar live jazz luisteren op het dak van het Glaspaleis.

Goedkoop tanken in Heerlen

In Heerlen kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij twee tankstations. Bij Total Hermans aan de Beersdalweg en bij Texaco Keulseweg Oost op de Keulseweg richting Duitsland. Bij beide tankstations zijn diesel, Eruo95, lpg en premiumbrandstoffen verkrijgbaar.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations