Heiloo

Goedkoop tanken in Heiloo

U kunt goedkoop tanken in of nabij Heiloo met de UnitedConsumers tankkaart. Hiermee krijgt u korting op iedere tankbeurt. U hoeft de tankkaart simpelweg maar te laten zien bij het afrekenen. Door goedkoop te tanken in Heiloo bespaart u op uw tankkosten. En dat scheelt weer in uw portemonnee, waardoor u meer kunt besteden aan leukere dingen. U verdient meer.

Vraag uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in heiloo bij de volgende tankstations:

A
Vennewatersweg 2a
1852PT HEILOO

Over Heiloo

Heiloo is een dorp in Noord-Holland met ruim 22.500 inwoners. Veel Amsterdammers verhuisden in de jaren '50 naar Heiloo, waardoor het inwoneraantal toen fors is gestegen. Op de strandvlakte ten westen van Heiloo is een paalcirkel aangetroffen uit de IJzertijd, al doen andere vondsten vermoeden dat er nog eerder mensen leefden in Heiloo. 

Bezienswaardigheden Heiloo

De Witte Kerk van Heiloo is de blikvanger van deze plaats. Gebouwd in tufsteen tussen de elfde en zeventiende eeuw en wit gepleisterd in de negentiende eeuw om herstelwerkzaamheden te verhullen. Er worden nu alleen nog bijzondere diensten gehouden. De kerk is namelijk een cultureel centrum geworden. Naast de Witte Kerk heeft Heiloo nog veel meer rijksmonumenten om te bezichtigen.