Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Ittervoort

Over Ittevoort

Ittervoort is een Limburgs dorp in de gemeente Leudal. Het dorp heeft ongeveer 2.000 inwoners. De naam Ittervoort is van de Itterbeek afgeleidt die langs het dorp stroomt. De Romeinse weg van Tongeren naar Nijmegen kruiste hier vroeger de beek.

Bezienswaardigheden in Ittervoort

In en om Ittervoort kunt u heerlijk wandelen. Het pittoreske dorpje biedt onder andere  een parochiekerk uit de 19e eeuw. In deze parochiekerk vindt u een kruisbeeld uit circa 1500. Het beeld komt uit het atelier van de meester van Elsloo, een bekende beeldhouwer uit de 15e eeuw.

Ittervoort ligt aan het natuurgebied Het Vijverbroek. Ook hier zijn verschillende wandelroutes uitgezet. U kunt ook in Het Vijverbroek overnachten. Aan de rand van het natuurgebied staat namelijk een camping.

Vanuit Ittervoort is het slechts een klein ritje om in Thorn te komen. Thorn, dat ook wel het ‘witte stadje’ wordt genoemd is lange tijd een miniatuurvorstendom geweest. Dankzij deze geschiedenis zijn er veel interessante historische bezienswaardigheden in het stadje te vinden. Er is dan ook een gemeentemuseum en er worden regelmatig rondleidingen door het historisch centrum gegeven.

Goedkoop tanken in Ittervoort

Er zijn geen deelnemende tankstations in Ittevoort waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof