TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Leiden

Over Leiden

Leiden is een Zuid-Hollandse stad met ongeveer 121.000 inwoners. Leiden staat onder andere bekend om de mooie oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Het is dan ook een ideale stad om een stadswandeling te maken.

Bezienswaardigheden in Leiden

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Leiden kunt u de stadswandelroute De Leidse Loper volgen. Deze route voert u langs de 24 mooiste historische plekken van Leiden zoals het Van der Werfpark, Rapenburg en de Burcht. Tijdens deze route komt u ook langs verschillende plekken waar Rembrandt gewoond en geleefd heeft. Als u wat slechter ter been bent of liever niet de hele dag wandelt kunt u ook een historische rondvaart door de grachten maken.

Evenementen in Leiden

Leiden heeft een actief (studenten)verenigingsleven en er worden door deze verenigingen en door verschillende culturele instellingen regelmatig grote evenementen georganiseerd. Zo vindt ieder jaar in februari het Leids Cabaret Festival plaats. Dit festival heeft door de jaren heen verschillende cabaretiers opgeleverd die tot op de dag van vandaag actief zijn in de cabaretwereld.

De Leidse feestdag ‘Leidens ontzet’, wordt ieder jaar gevierd op 2 en 3 oktober. Tijdens dit feest wordt het einde van de Spaanse bezetting van Leiden tijdens de Tachtigjarige oorlog gevierd. In de vroege ochtend van 3 oktober 1574 voeren de geuzen de stad binnen met haring en wittebrood voor de hongerige Leidenaren. Dit feest wordt tegenwoordig gevierd met een grote kermis, een historische optocht en een groots vuurwerkspektakel. Traditioneel gezien wordt er door de Leidenaren op deze dag haring met wittebrood en hutspot met klapstuk gegeten.

Goedkoop tanken in Leiden

In Leiden kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij verschillende Esso en Shell tankstations. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations