Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Lichtenvoorde

Over Lichtenvoorde

In de gemeente Oost Gelre in het oosten van de provincie Gelderland ligt het dorp Lichtenvoorde. Er wonen ongeveer 13.000 mensen. Lichtenvoorde ontstond bij kasteel Lichtenvoorde, dat in het begin van de 14e eeuw werd gebouwd. Tegenwoordig herinnert alleen het voormalige koetshuis nog aan het kasteel.

Een opmerkelijk object in Lichtenvoorde is een ruim 20.000 kilo zware zwerfkei midden op de markt. Ter gelegenheid van het 25-jarig regeringsjubileum van koning Willem III in 1874 is de kei er door 99 Lichtenvoordse schoenmakers naartoe gesleept.

Dagje uit in Lichtenvoorde

Houdt u van bloemen? Bezoek dan op de tweede zondag van september het bloemencorso van Lichtenvoorde. Dit evenement trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers. Een ander populair evenement is de Zwarte Cross. Meer dan 100.000 mensen bezoeken aan het eind van juli dit muziek- en motorfestival.

In het gebied rond Lichtenvoorde kunt u gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes die in de omgeving zijn uitgezet. U kunt bijvoorbeeld op de fiets in het spoor van prins Frederik Hendrik treden, of een wandeling maken door het hoogveengebied. De avontuurlijke natuurliefhebber kan al paraglidend het Achterhoekse landschap ook vanuit de lucht bekijken.

Goedkoop tanken in Lichtenvoorde

Er zijn geen deelnemende tankstations in Lichtenvoorde waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderlandook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof