Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Maasbree

Over Maasbree

Maasbree is een dorp in de Limburgse gemeente Peel en Maas. Het dorp telt ongeveer 6.500 inwoners. Maasbree is net als een aantal andere Limburgse dorpen niet altijd Nederlands geweest. Rond 1700 werd het tijdens de Spaanse Successieoorlog bezet door Pruisische troepen en is daarna ongeveer een eeuw lang Duits gebleven.

Bezienswaardigheden in Maasbree

Maasbree heeft een museum dat gerund wordt door de plaatselijke heemkundekring. U kunt dit museum bezoeken van april tot en met oktober. In dit lokale museum zijn verschillende collecties opgesteld. Zo vindt u er onder andere werktuigen en materialen van boeren, timmerlieden en bakkers. Ook zijn er huishoudelijke voorwerpen uit vroegere tijden te bekijken. Verder is er een tentoonstelling over elektriciteitsvoorziening door de jaren heen en een collectie foto’s en bidprentjes.

Evenementen in Maasbree

Ieder jaar worden in augustus de Ossefeesten georganiseerd in Maasbree. Tijdens dit vijfdaagse muziekfestijn gaat het dak eraf in Maasbree. Het evenement wordt georganiseerd door de plaatselijke fanfare en op “Ossezondag” wordt er een hele os aan het spit gebraden. De muziek wordt verzorgd door tien tot vijftien bekende en minder bekende bands. Onder andere Guus Meeuwis, Do, Van Velsen en Kensington hebben hier al eens opgetreden.

Goedkoop tanken in Maasbree

U kunt met korting tanken in Maasbree bij de volgende tankstations:

A
Provincialeweg 19
5993RG MAASBREE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof