TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Made

Over Made

Made is een dorp van ongeveer 11.000 inwoners behorend tot de gemeente Drimmelen in Noord-Brabant. Het dorp ligt op de grens van de hoger gelegen Brabantse zandgronden en de kleigebieden van de rivieren. Dit gebied wordt ook wel de Naad van Brabant genoemd.

Activiteiten in Made

Voor een gezellig dagje zwemmen in Made moet u bij het buitenbad de Randoet in Made zijn. Dit mooie zwembad met verschillende glijbanen biedt de mogelijkheid om in de zomer uw zomerfeest te houden op het terrein inclusief een barbecue met diervriendelijk vlees van ‘hoeve ’t Boschend’.

Evenementen in Made

Made’s Powerweekend is een groot evenement dat elk jaar in juni plaatsvindt in Made. Op dit evenement komen ieder jaar ongeveer 18.000 bezoekers af. Tijdens het Powerweekend worden diverse wedstrijden tractorpulling georganiseerd. Overdag kunt u naar de trekkers kijken en ’s avonds is er vertier te vinden in de feesttent met diverse lokale en nationale artiesten. Sinds enkele jaren is er ook een camping aanwezig op het naastgelegen terrein zodat u het hele weekend kunt genieten van dit spectaculaire evenement.

Ieder jaar wordt ook de Ronde van Made verreden in Made. Dit is in Nederland het eerste wielercriterium van het wielerseizoen. De profs rijden naast het criterium ook een individuele tijdrit en een afvalkoers.

Goedkoop tanken in Made

In Made kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Texaco Joris van Alphen aan de Adelstraat.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations