TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Meerssen

Over Meerssen

Meerssen is een dorp in het zuiden van Limburg. Het dorp kent ongeveer 6.000 inwoners en is sinds 1982 de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente.

Bezienswaardigheden in Meerssen

De rustige dorpssfeer in Meerssen maakt dat het een heerlijk dorp is om een flinke wandeling of een mooie fietstocht te maken. De oude stadskern heeft een uitgebreid winkelcentrum en op een van de terrasjes kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met een lekkere punt Limburgse vlaai. Vergeet ook niet om even langs de Basiliek te lopen die uit de 14e eeuw dateert. Ook het Proosdijpark dat naast de basiliek ligt is de moeite van het bezichtigen zeker waard. Vooral de prachtige Gloriette in de vorm van een open paviljoen is erg mooi om te zien.

Evenementen in Meerssen

Op diverse locaties in Meerssen vindt begin september het festival Meerssen in de ban van... plaats. Tijdens dit twee weken durende evenement kun u genieten van exposities en activiteiten op cultuurhistorische locaties in Meerssen. Ook zijn er een aantal speciaal uitgezette fiets- en wandeltochten langs kunstwerken in het centrum van Meerssen. Onderweg wordt gezorgd voor verschillende versnaperingen.

Goedkoop tanken in Meerssen

In Meerssen kunt u goedkoop tanken bij Total De Kruisberg aan de A2 met uw UnitedConsumers tankkaart. Dit tankstation is zeven dagen per week 24 uur per dag geopend. U kunt hier diesel, Euro95, lpg, en de premiumbrandstoffen Excellium Benzine en Excellium Diesel tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations