TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Noordgouwe

Over Noordgouwe

Het dorp Noordgouwe ligt op het noordelijkste eiland van de provincie Zeeland.
Tot de veertiende eeuw lag op de plek van Noordgouwe een water. Het dorp is ontstaan toen het water werd ingepolderd en het droog kwam te liggen.

Dagje uit in Noordgouwe

In Noordgouwe vindt u een aantal rijksmonumenten, waaronder de Driekoningenkerk uit 1462 en een groot aantal woonhuizen en boerderijen uit de 18e eeuw. Verleng uw verblijf in Zeeland met een overnachting op een bijzondere plek. Bijvoorbeeld in een slaapstrandhuisje, in een kasteel of op het water. Natuurlijk gaat u niet slapen voor u heerlijk gegeten heeft in een van de vele restaurantjes in de omgeving.

Deltapark Neeltje Jans is de plaats waar techniek, natuur en cultuur samengebracht zijn. Het park is geopend na voltooiing van de Deltawerken. U vindt er onder andere een zeehondenverblijf, waterspeelplaats en een orkaanmachine waar u een storm met orkaankracht kunt beleven. Neeltje Jans is voor het hele gezin dé plek voor een leuk dagje uit.

Goedkoop tanken in Noordgouwe

In Noordgouwe kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij tankstation Shell De Gouwe. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations