Noordwijkerhout

Goedkoop tanken in Noordwijkerhout

Wilt u goedkoop tanken in Noordwijkerhout? Vraag dan de UnitedConsumers tankkaart aan. Met deze tankkaart krijgt u korting op iedere tankbeurt waardoor u goedkoop kunt tanken in en nabij Noordwijkerhout. Zo bespaart u eenvoudig op uw tankkosten, waardoor u meer geld overhoudt voor leuke dingen. U verdient meer.

Vraag direct uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in noordwijkerhout bij de volgende tankstations:

A
s-Gravendamseweg 14
2211WJ NOORDWIJKERHOUT

Over Noordwijkerhout

Noordwijkerhout ligt in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 16.000 inwoners. Noordwijkerhout wordt ook wel als het 'Hart van de Bollenstreek' gezien, want de plaats heeft namelijk de grootste oppervlakte aan bollevelden in deze bollenstreek. Het bloemencorso (optocht met bloemen) gaat dan ook door Noordwijkerhout. De plaats ligt tevens vlakbij de Noordzee, al ligt het niet aan zee omdat het omringt is door Noordwijk.

Bezienswaardigheden Noordwijkerhout

Er komen jaarlijks veel toeristen naar Noordwijkerhout. Er gaan namelijk veel mooie fiets- en wandelroutes door Noordwijkerhout en toeristen bezoeken Noordwijkerhout vaak in combinatie met een bezoek aan Noordwijk (aan zee). Daarnaast komen veel mensen af op de prachtig gekleurde bloemenvelden in Noordwijkerhout. Wanneer deze in bloei staan in de lente, is dit een prachtig kleurenpalet van narcissen, tulpen en hyacinten. Het bloemencorso trekt uiteraard ieder jaar ook veel toeristen. Andere bezienswaardigheden zijn de Kerk, het Witte Kerkje en de Duindamse Slag.