Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Nuenen

Over Nuenen

Nuenen is een Noord-Brabants dorp dat tussen Eindhoven en Helmond in ligt. Het dorp met 23.000 inwoners staat ook wel bekend als het dorp waar Vincent van Gogh de Aardappeleters heeft geschilderd.

Bezienswaardigheden in Nuenen

Voor de liefhebber van kunstschilder Van Gogh is er in Nuenen genoeg te zien. Zo bevindt zich in het oude gemeentehuis tegenwoordig het Vincentre. Hier zijn wisselende exposities te bekijken over Van Gogh en er zijn routekaartjes verkrijgbaar die u langs verschillende plekken in Nuenen leiden die Van Gogh geschilderd heeft. Veel van deze plaatsen ademen nog steeds de sfeer van vervlogen tijden uit.

Wanneer u genoeg gezien heeft kunt u even uitrusten op de terrassen van een van de vele horecagelegenheden rondom het park. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij Café ’t Schafrath dat figureerde in de bekende serie ‘Band of Brothers’ of loop cultureel centrum het Klooster binnen voor het actuele aanbod aan voorstellingen.

Evenementen in Nuenen

Dankzij de vele verenigingen in Nuenen worden er regelmatig evenementen georganiseerd in Nuenen. Zo worden in juni ieder jaar de Van Goghloop en de Dolphin Triathlon georganiseerd. Deze sportwedstrijden zijn ieder jaar druk bezocht en worden door lokale verenigingen georganiseerd. Voor de liefhebber van ouderwets vermaak zoals braderieën vindt ieder jaar in juni de Van Goghmert plaats. Op deze braderie presenteren lokale ondernemingen en verenigingen zich in en om het park en er zijn ieder jaar vele eetkraampjes en activiteiten voor kinderen.

Voor internationaal georiënteerde mensen is er de goede doelen wereldmarkt in september en de kleurenkaravaan in mei. Deze dagen staan in het teken van goede doelen en culturele verbroedering. Verdere aanraders zijn het tuinevenement Bloem en Tuin in juli, de menners oriëntatierit de Van Goghrit in oktober en de bevrijdingstaptoe in september.

Goedkoop tanken in Nuenen

U kunt met korting tanken in Nuenen bij de volgende tankstations:

A
Collse Hoefdijk 9 a
5674VL NUENEN
B
Europalaan 2
5674CA NUENEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof