TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Oss

Over Oss

Oss is een stad in het noorden van de provincie Noord-Brabant. De stad heeft een grote weekmarkt en kermis en bijna 60.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Oss

In en om Oss is veel te zien. Zo is er bijvoorbeeld het Vorstengraf. Deze reconstructie van een vorstengraf uit de 7e eeuw voor Christus bevindt zich aan de Brierstraat. Er zijn op het terrein ook enkele andere grafheuvels gereconstrueerd. Villa Constance, in het centrum van Oss,  is ook een bezoekje waard. In deze monumentale fabrikantenvilla is tegenwoordig het Museum Jan Cunen gevestigd.

In het nabij gelegen Ravenstein is het leerlooierijhuisje te vinden. Dit kleinschalige museum laat de geschiedenis van de leerlooierij- en schoenenindustrie in Ravenstein zien. De stadstuin die aan het museum ligt is ook een bezoekje waard.

Evenementen in Oss

In Theater Lievenkamp in Oss zijn vaak voorstellingen van nationale sterren te bewonderen zoals Youp van het Hek of Tineke Schouten. Er worden ook musicals opgevoerd en Stichting Oss cultureel organiseert er regelmatig evenementen zoals promconcerten. Net buiten Oss ligt het circuit Vorstengrafdonk. Hier worden regelmatig motorraces georganiseerd. Met name de Pinksterraces zijn erg populair.

Goedkoop tanken in Oss

In Oss kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Shell Hanex Hescheweg aan de Nieuwe Hescheweg.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations