TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Goedkoop tanken in Noord-Brabant

Noord-Brabant wordt in de volksmond ‘Brabant’ genoemd. De naam Noord-Brabant klinkt misschien wat tegenstrijdig, aangezien deze provincie in het zuiden van Nederland ligt. De oorsprong hiervan ligt in ver terug in de geschiedenis toen het Hertogdom Brabant bestond uit: Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Noord-Brabant en Antwerpen.

Ontstaan van Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant is ontstaan na de val van Napoleon in 1815. Het Hertogdom Brabant werd toen opgedeeld in drie provincies: Noord-Brabant, Antwerpen en Zuid-Brabant. Noord-Brabant werd uitgebreid met stukken uit Holland. Noord-Brabant grenst aan Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland en Limburg.

Tegenwoordig is Noord-Brabant onderverdeeld in 67 gemeenten en heeft als hoofdstad ’s Hertogenbosch. De grootste gemeenten in Noord-Brabant zijn respectievelijk Eindhoven, Tilburg, Breda en ’s Hertogenbosch.

Goedkoop tanken in Noord-Brabant

Er zijn verschillende tankstations in Noord-Brabant waar u goedkoop kunt tanken met korting. Bij meer dan 80 tankstations in Noord-Brabant kunt u terecht met uw tankkaart van UnitedConsumers.

U kunt tanken met korting in:> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • 6 cent korting per liter *
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00!
  • Tanken bij ruim 600 tankstations
  • Korting op alle benzines, diesel en LPG
  • Startbonus: 6 cent extra korting per liter brandstof op uw eerste tankbeurt

* (U krijgt korting op basis van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs)