Goedkoop tanken in Rijckholt

Over Rijckholt

Rijckholt is een Limburgs dorp in de gemeente Eijsden-Margraten. Het dorp kent ongeveer 750 inwoners en ligt bijna in het zuidelijkste puntje van Limburg.

Bezienswaardigheden in Rijckholt

Wanneer u de vuursteenmijnen van Rijckholt bezoekt stapt u even terug in de tijd. In deze mijnen werd van 3950 v.Chr. tot 2650 v.Chr. vuursteen gewonnen. Dit maakt deze mijnen de oudste bekende vorm van mijnbouw in Nederland. Van de vuursteen werden voorwerpen gemaakt zoals schrapers, pijlpunten en bijlen. Ook werd de steen gebruikt als handelsmiddel. De mijnen zijn in de zomermaanden op afspraak te bezoeken.

Evenementen in Rijckholt

Vanaf september begint in Kasteel Rijckholt het nieuwe concertseizoen met de Virenze concerten. Tijdens deze concertreeksen geniet u van internationaal bekende maar ook nieuwe topmusici. Van pianoconcert tot kamermuziek, de Virenze Concerten boeien altijd.

Goedkoop tanken in Rijckholt

In Rijckholt kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Rijckholt aan het Brandwegske. Bij dit tankstation kunt u diesel, Euro95, lpg en Super tanken. Het tankstation is van maandag tot en met zaterdag tot 18.00 uur geopend. Op maandag tot en met vrijdag gaat het station om 7.00 uur open en op zaterdag om 8.00 uur.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof