Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Rijnsburg

Over Rijnsburg

Rijnsburg is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Katwijk. Het dorp heeft ongeveer 15.000 inwoners en staat voornamelijk bekend om de bloembollenteelt. In het dorp staat dan ook een vestiging van de grootste snijbloemen- en plantenveiling ter wereld.

Bezienswaardigheden in Rijnsburg

In Rijnsburg staat een oud daglonerhuisje dat tussen 1661 en 1663 bewoond werd door de Nederlandse filosoof Spinoza. Dit Spinozahuisje is tegenwoordig in gebruik als museum. U vindt er onder andere een boekenkast waarin Spinoza’s boekencollectie is gereconstrueerd.

Evenementen in Rijnsburg

Jaarlijks vindt in augustus de Rijnsburgse Feestweek plaats. Tijdens deze feestweek worden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen meedoen aan de scholierenloop, zich laten schminken of meedoen aan de versierde fietsoptocht. Verder zijn er bingoavonden, een viswedstrijd, en verschillende demonstraties van plaatselijke verenigingen. Ook staat er een kermis met veel verschillende attracties en eettentjes. Er is dan ook voor ieder iets wils tijdens deze bruisende feestweek.

Goedkoop tanken in Rijnsburg

U kunt met korting tanken in Rijnsburg bij de volgende tankstations:

A
Floralaan 2
2231ZV RIJNSBURG

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof