Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Rijssen

Over Rijssen

Tussen Deventer en Almelo vinden we het Overijsselse stadje Rijssen. Rijssen is onderdeel van de gemeente Rijssen-Holten en heeft een rijke traditie in de weverij. Dankzij de intensieve vlasteelt, kende Rijssen al in de 18e eeuw Rijssen invloedrijke gilden die met het ambacht van wevers een goede positie verwierven in de regio. Daarnaast werd Rijssen bekend om de grote Jutespinnerij, een industrie die tot de jaren ’80 van de vorige eeuw is blijven bloeien. Tegenwoordig wordt het stadje vanwege zijn ligging ook wel de Poort van Twente genoemd.

Bezienswaardigheden in Rijssen

Ten Oosten van Rijssen ligt het landgoed en kastelencomplex De Oosterhof. Buiten de prachtige ligging van dit kasteel, is er ook een stadsmuseum gevestigd. Hier kunt u kennismaken met het ambacht van de jute-spinnerij, zier u schilderijen die het Rijssen tonen uit vroegere tijden en kunt u de vaste collectie van traditionele landbouwwerktuigen bekijken.

Natuur rond Rijssen

Gelegen op de grens tussen Salland en Twente is Rijssen kunt u in en om Rijssen van de prachtige natuur genieten. U kunt een lange wandeling maken in het Nationaal Park of een bezoek brengen aan De Sallandse Heuvelrug.

Goedkoop tanken in Rijssen

U kunt met korting tanken in Rijssen bij de volgende tankstations:

A
Reggesingel 40
7461AK RIJSSEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof